Στην ανανέωση της συνεργασίας με πέντε ποδοσφαιριστές προχώρησε η Παλαιόχωρα, διατηρώντας στο δυναμικό της τους Αντώνη Μανουσάκη, Γιάννη Δρακάκη, Ντέμο Ζαϊμίδη, Ηλία Θεοδωράκη και Μιχάλη Τζαγκαράκη.

Αντίθετα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Νίκος Περαθωράκης δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του ΑΟΠ έχει ως εξής:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές, Μανουσάκη Αντώνη, Δρακάκη Γιάννη, Ζαϊμίδη Ντέμο, Θεοδωράκη Ηλία και Τζαγκαράκη Μιχάλη.

Αντιθέτως, επαγγελματικές και μόνο υποχρεώσεις (δάσκαλος), αναγκάζουν τον Νίκο Περαθωράκη να αποχωρήσει από την ομάδα μας. Η διάθεση και η πρόθεσή μας, αλλά και του Νίκου, ήταν να παραμείνει και τη νέα χρόνια, όμως όπως αποφάσισε ο ίδιος, δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει όπως θα ήθελε στις αυξημένες υποχρεώσεις που υπάρχουν ως δεδομένο στη νέα χρόνια.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση τον ευχαριστούν θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ιστορικής ανόδου στην Γ’ Εθνική για την ομάδα μας!

Νικόλα να έχεις την υγεία σου και καλή τύχη στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής σου διαδρομής. Οι πόρτες μας θα είναι πάντα ανοιχτές για εσένα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook