Σημαντικές διακρίσεις είχαν οι αθλητές του Τάλω ΑΝΕΚ LINES στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας Masters, που έγινε το σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου, στη Λέσβο, αλλά και στο 2ο Race of Zeus Cup-Cirquit που πραγματοποιήθηκε στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Στο Πανελλήνιο master, στην ατομική χρονομέτρηση, ο Γιάννης Ζέντελης πρώτευσε στην κατηγορία Μάστερ Α, ενώ 3ος ήταν στη Μάστερ Β ο Γιάννης Λιονάκης, 5ος ο Μανόλης Μαραγκουδάκης και 13ος ο Δημήτρης Χατζηδάκης. Στην κατηγορία Γ-Δ την 9η θέση κατέλαβε ο Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Όσον αφορά την αντοχή στην κατηγορία Μάστερ Α την 1η θέση πήρε ο Γιώργος Μαθιουλάκης, την 5η ο Δημήτρης Λιμπέρης, ενώ εγκατέλειψε ο Γιάννης Ζέντελης. Στην κατηγορία Μάστερ Β ο Μαραγκουδάκης ήταν 5ος, ο Χατζηδάκης 15ος και ο Λιονάκης εγκατέλειψε. Τέλος, εγκατέλειψε στην κατηγορία Μάστερ Γ-Δ ο Ζαχαρίου.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στο 2ο Race of Zeus Cup-Cirquit ο Γιάννης Πανηγυράκης στην κατηγορία Νέων Ανδρών, με 4ο τον Δημήτρη Καλιβρετάκη. 7ος στους Άνδρες ήταν ο Δημήτρης Ροβάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook