Μέλη, συγγενείς, φίλοι, εθελοντές και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ συναντήθηκαν για να γιορτάσουν την ολοκλήρωση της κύριας φάσης θεραπείας μελών της Ανοικτής Δομής Υποστήριξης

Σε κλίμα ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου η εκδήλωση Ολοκληρώσεων των Μελών της Ανοικτής Δομής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με κεντρικό της θέμα: "Μεγαλώνοντας ... ως ελεύθεροι άνθρωποι ...".

Μέλη, συγγενείς, φίλοι, εθελοντές και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ συναντήθηκαν για να γιορτάσουν την ολοκλήρωση της κύριας φάσης θεραπείας μελών της Ανοικτής Δομής Υποστήριξης, στην οποία κατάφεραν να φτάσουν μέσα από την αποχή τους από το αντικείμενο της εξάρτησής τους (παράνομων και νόμιμων) και τις αλλαγές που πραγματοποίησαν παράλληλα σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους όπως την οικογένεια, τις σχέσεις, την εκπαίδευση, την εργασία, τον ελεύθερο χρόνο, την κοινωνική συμμετοχή, τον εθελοντισμό κ.α.

Μέσα από τα δρώμενα, τις μουσικές και την κατάθεση της εμπειρίας των μελών, διακινήθηκαν έντονες στιγμές συγκίνησης, οι οποίες ενδυνάμωσαν το κίνητρο και τη διάθεση των ανθρώπων για τη συνέχιση του δύσκολου αγώνα τους ενάντια στην εξάρτηση.

Το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ευχαριστεί θερμά το Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του χώρου.

Η Ανοιχτή Δομή Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ παρέχει υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Θεραπείας σε ενήλικες που έχουν προβληματική σχέση με το αλκοόλ, το τζόγο, το διαδίκτυο, σε εξαρτημένους από ναρκωτικά, που είναι εργαζόμενοι ή φοιτητές καθώς επίσης και στις οικογένειές τους.

Ανοιχτή Δομή Υποστήριξης

Τηλ. 2810 319505

Σμπώκου 6, ισόγειο

Ηράκλειο