Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ για άνοδο στην Α1 Κατηγορία υδατοσφαίρισης ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα επιβλήθηκε με σκορ 14-7 της ΑΕ Χαϊδαρίου και πήρε "κεφάλι" στη βαθμολογία από την πρώτη αγωνιστική.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES στα πλέι οφ για την άνοδο στην Α1, έχοντας δώσει ήδη το πρώτο παιχνίδι ενώ ετοιμάζεται για το δεύτερο.

Ειδικότερα, βάσει των αποτελεσμάτων που σημειώθηκαν στους αγώνες που έγιναν την Παρασκευή, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα έχει καταφέρει να βρεθεί εξ αρχής στην κορυφή, με συνέπεια να έχει αποκτήσει προβάδισμα. Αυτό συνέβη χάρη στην εύκολη νίκη, με σκορ 14-7 επί της ΑΕ Χαϊδαρίου, αλλά και σε συνδυασμό με το ισόπαλο αποτέλεσμα (9-9) στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Νηρέα Γέρακα-Ηλιούπολη.

Ο ΝΟΧ ANEK LINES παίζει απόψε (17/6) κόντρα στην Ηλιούπολη, ενώ το άλλο παιχνίδι είναι Νηρέας Γέρακα-ΑΕ Χαϊδαρίου.

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES-ΑΕ Χαϊδαρίου 14-7
Τα 8λεπτα: 5-2, 2-3, 3-1, 4-0.
ΝΟΧ ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Κατσουλάκης 2, Τσιστράκης, Αποστολάκης 1, Μπατάκης, Χαριτάκης 8, Παπαμανωλιουδάκης, Βιζυράκης, Μπαριωτάκης 2, Μαραγκουδάκης 1, Πετρόχειλος, Μυγιάκης, Πατρικάκης, Μητράκης, Μανιουδάκης, Βολτυράκης
ΑΕ Χαϊδαρίου: Κόχειλας 2, Ρονζίνο 1, Γκότσης 2, Κουρτίδης 2.

Η βαθμολογία (Σε 1 αγων.) έχει ως εξής:
1. ΝΟ Χανίων ANEK LINES 5
2. Νηρέας Γέρακα 4
3. ΓΣ Ηλιούπολης 2
4. ΑΕ Χαϊδαρίου 0