Ο καταξιωμένος στα συστήματα λογισμικού και δικτυακών εφαρμογών, καθηγητής,  «συνδέθηκε» ενώπιον Θεού και ανθρώπων και με την εκλεκτή της; καρδιάς του

Το όνομά του έχει συμπεριληφθεί στην διεθνή λίστα με τα ονόματα των επιστημόνων με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως.

Παράλληλα οι διεθνείς αναφορές στο έργο του έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις 10.000, στοιχείο που αποδεικνύει την τεράστια απήχηση που έχει η επιστημονική δουλειά του.

Ο λόγος για τον καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης και Διευθυντή του Εργαστηρίου Τεχνολογίας Συστημάτων Λογισμικού και Δικτυακών Εφαρμογών, Μίνως Γαροφαλάκη, ο οποίος συνδέθηκε πλέον και με τα «δεσμά» του γάμου με την σύντροφο της ζωής του Φρόσω Κοκογιαννάκη.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στο Ακρωτήρι Χανίων με κουμπάρους τον επίσης καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κωνσταντίνο Μπάλα και την Τζόεν Στρατουδάκη.

Συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού συγκεντρώθηκαν στον πανέμορφο αύλειο  χώρο του Προφήτη Ηλία για να τους ευχηθούν βίον ανθόσπαρτον, ενώ στην συνέχεια  όλοι μαζί διασκέδασαν στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε.

Υπενθυμίζεται πως ο Μίνως  Γαροφαλάκης   πριν την ακαδημαϊκή και ερευνητική του δραστηριότητα στο Πολυτεχνείο  είχε εργασθεί σε κορυφαίες εταιρείες επικοινωνιών και υπολογιστών καθώς και ως  Adjunct Αναπληρωτής Καθηγητής της Επιστήμης Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο της California, Berkeley.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook