Με μεγάλη επιτυχία το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων διοργάνωσαν φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα στους Επίλεκτους Χανίων και την Εθνική Ενόπλων.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών έχοντας δυναμική παρουσία στα Περιβόλια, όπου και συγκεντρώθηκαν πάρα πολλά τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα διατεθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με το τελικό σκορ να είναι 3-3. Για τους Επίλεκτους Χανίων δύο γκολ πέτυχε ο Βεστάκης και ένα ο Δρακάκης, ενώ για την Εθνική Ενόπλων δύο ο Μπουγατσιάς και ένα ο άλλοτε άσος του Ηρακλή, του Ολυμπιακού και του Άρη Γιάννης Παπαδόπουλος.

Πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξε παρέλαση των Ακαδημιών των ομάδων των Χανίων που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Τζούνιορ και Προτζούνιορ της ΕΠΣΧ.

Διαιτητής: Κουκουράκης
Βοηθοί: Μπραουδάκη-Κωσταμένα
4ος διαιτητής: Κουρκουμελάκης

Επίλεκτοι Χανίων (Γιώργος Μουριζάκης – Σπύρος Κτενιαδάκης): Καλογεράκης, Βουρβαχάκης, Σελινιωτάκης, Ντεντάκης, Δημήτρης, Πάτας, Κιάσσος, Μανουσάκης, Μαρτσάκης, Σκουλουδάκης, Δρακάκης.

Επαιξαν και οι Φυντικάκης, Γαλανίδης, Κυτράκης, Μποτωνάκης, Μαραγκουδάκης, Τσίτας, Βεστάκης, Καλοριζικάκης.

Εθνική Ενόπλων (Θοδωρής Παχατουρίδης): Λυμπερόπουλος, Μανωλάς, Μπίζος, Βουρνάζος, Χατζητερζόγλου, Κατσαφάρος, Ηλιάδης, Αποστολόπουλος, Δημόπουλος, Παπαδόπουλος, Κοντοχρήστος

Επαιξαν και οι Ταΐρης, Μπιτιλής, Γραμμένος, Τσακίσης, Μάλλης, Μπιτσάνης, Μουντοκαλάκης, Μπουγατσιάς, Πάλλης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook