Δείτε σε βίντεο την μοναδική αντίδρασή της

Είναι από τις φορές που ο άνθρωπος δρα με βάση το ένστικτό του και όταν πια συνειδητοποιεί τι έχει κάνει τρομάζει και ο ίδιος με τον εαυτό του.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η Μελίσα Σμιθ η οποία είχε σταματήσει σε ένα βενζινάδικο στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ προκειμένου να γεμίσει το πολυτελές όχημά της. Και εκεί που είναι αμέριμνη, ένα κλέφτης ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, μπαίνει μέσα και βάζει μπροστά για να φύγει.

Εκείνη χωρίς να διστάσει στιγμή, πηδάει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, πιάνεται από τους υαλοκαθαριστήρες και δεν αφήνει τον κλέφτη να φύγει. Και τελικά τα καταφέρνει!

Ο κακοποιός εγκαταλείπει την προσπάθεια, βγαίνει από το αυτοκίνητο και επιβιβάζεται σε ένα άλλο που οδηγούσε ο συνεργός του, αφήνοντας το αυτοκίνητο της Μελίσα να τσουλάει προς τον δρόμο όπου εκείνη τη στιγμή υπήρχε αυξημένη κίνηση οχημάτων.

Ούτε αυτό, όμως, σταμάτησε την ατρόμητη 28χρονη. Πήδηξε μέσα στο όχημα της που βρισκόταν εν κινήσει, πάτησε το φρένο, το σταμάτησε και μόνο τότε άνοιξε την πόρτα βγήκε έξω και κατέρρευσε!

Η ίδια σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους είπε πως μόνο όταν είδε το βίντεο από το περιστατικό κατάλαβε πόσο επικίνδυνο για τη σωματική της ακεραιότητα ήταν αυτό που έκανε.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook