Με ένα νέο καταστήματα επεκτάθηκε στην Τήνο η μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ

Το πρώτο ολοκαίνουργιο σύγχρονο κατάστημα σε ένα ιδιόκτητο κτίριο 1.500τμ εγκαινιάστηκε σήμερα στις 18.00 στο νησί της Τήνου.

Το νέο κατάστημα στην Τήνο ουσιαστικά ορίζει μια νέα εποχή για τον Συνεταιρισμό αφού επίσημα πλέον θα υπάρχει το εμπορικό σήμα και εκτός Κρήτης. Αυτό ήταν αφορμή για μια μεγάλη γιορτή αλλά και ευκαιρία για να δείξει στον κόσμο του νησιού ότι βασική του αρχή είναι να στηρίζει την τοπική κοινωνία και οικονομία σε όποιον τόπο έχει παρουσία.

Ζωντανή μουσική, πλούσια κέρασμα με τοπικά προϊόντα αλλά και πολλά δώρα απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στα εγκαίνια.

50 τυχεροί κέρδισαν δωροεπιταγές των 50€ ενώ δυο ακόμα τυχεροί μπόρεσαν να συμμετάσχουν σε κλήρωση για δύο ποδήλατα.

Επίσης, από σήμερα και για μια εβδομάδα θα ισχύει ειδικό έντυπο για τα καταστήματα της Τήνου με πολλά προϊόντα 1 + 1 δώρο και προσφορές έως και 50%. 


Το 1979 ξεκινώντας από τα Χανιά, ο Συνεταιρισμός Καταναλωτών Κρήτης δημιούργησε ένα πρότυπο Super Market, που θα λειτουργούσε με βάση τις αρχές του για την προστασία των καταναλωτών.

Έκτοτε και έχοντας πάντα το ίδιο όραμα και αρχές, η αλυσίδα κατάφερε να κυριαρχήσει σε όλη την Κρήτη. Το 2014 και ύστερα από εξαγορά της αλυσίδας Βιδάλης, τα Super Market SYN.KA έφτασαν να είναι 52, σε ολόκληρη την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου.