Την Κυριακή 2 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 π.μ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης προσκαλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του στη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 π.μ., στην Αίθουσα Διαχείρισης Κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης (Πλατεία Κουντουριώτη, Ηράκλειο), προκειμένου να συζητηθούν και να αναλυθούν τα αποτελέσματα της τελευταίας τριετίας.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:

Απολογισμός δράσεων του ΣΕΚ κατά την 3ετία 2014 – 2017

Οικονομικός απολογισμός

Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του καταστατικού του ΣΕΚ

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη τριετία.

Οι υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΚ είναι οι εξής:

ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΑΛΜΠΑΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΑΛΜΠΑΝΤΑΚΗΣ ΑΕΕΒΕ)
ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ (ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΑΕ)

ΚΛΕΙΔΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ (Μ. ΚΛΕΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ)
ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (CANDIA NUTS ΑΕ)
ΜΠΟΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΠΟΤΖΑΚΗΣ ΑΕ)
ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΙΚΡΑΚΗΣ ALUMINCO ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ)
ΠΕΡΔΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑΣ ΕΠΕ)
ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ ΑΕ)

 

ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΒΙΟΚΡΗΤΙΚΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΜΟΝ. ΕΠΕ)

 

ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΜΑΡΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΜΜ. ΑΕ)

 

ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ν. ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (Ι. ΧΑΡΜΑΝΗ – Χ. ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ ΟΕ)

 

ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

ΚΑΡΠΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (TERRA CRETA ΑΒΕΕ)

 

Το «παρών» καλούνται να δώσουν όλα τα μέλη του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, εκφράζοντας ταυτόχρονα τις απόψεις τους σχετικά με το εξαγωγικό εμπόριο. Για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, αλλά και για να έχουν δικαίωμα ψήφου, τα μέλη πρέπει να είναι ταμειακά ενήμερα και για το έτος 2017.

Για την ομαλή διεκπεραίωση της εκλογικής διαδικασίας, για λογαριασμό των Ατομικών επιχειρήσεων (σε περίπτωση που δεν θα ασκήσουν οι ιδιοκτήτες το εκλογικό δικαίωμα) καθώς και για τις Α.Ε., Ε.Ε., Ε.Π.Ε., Ο.Ε., ΑΒΕΕ, Ενώσεις και Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, απαιτείται ορισμός εκπροσώπων με τις αντίστοιχες εξουσιοδοτήσεις, οι οποίες πρέπει να αποσταλούν στον ΣΕΚ μέχρι την Τετάρτη 28 Ιουνίου.  Οι Α.Ε. και οι ΕΑΣ έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν με τρεις εκπροσώπους, οι ΑΣ, ΕΕ, ΕΠΕ και ΟΕ με δύο εκπροσώπους και οι ατομικές με έναν. Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση και την εκλογική διαδικασία έχουν οι επιχειρήσεις – μέλη του ΣΕΚ που είναι ταμειακά ενήμερες (και για το 2017).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση μετατίθεται για την Κυριακή 9 Ιουλίου στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα. Σ’ αυτήν την περίπτωση, οι εξουσιοδοτήσεις μπορούν να κατατίθενται μέχρι την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook