Με επιτυχία η εκδήλωση του Κοινωνικού  Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων στη Βίλα Κούνδουρου

Μία μοναδική μουσική βραδιά «Στου Δειλινού τα Χρώματα με μια αγκαλιά τραγούδια», αφιερωμένη στην αλληλεγγύη, διοργανώθηκε από τον Δήμο Χανίων και ειδικότερα από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 στον αύλειο χώρο της Βίλας Κούνδουρου. 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστές μελωδίες σε μια μουσική σύναξη από τους Ελευθερία Κοκοτσάκη στο τραγούδι και Δημήτρη Ντρουμπογιάννη στο πιάνο.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας,  επισημαίνοντας το σημαντικότατο έργο, που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους προσφέρουν, προκειμένου να στηρίζονται οι οικογένειες, που έχουν ανάγκη. Μάλιστα, ο κ. Βάμβουκας ευχήθηκε να φτάσει η μέρα εκείνη, όπου κανένας συνάνθρωπός μας δεν θα έχει πλέον ανάγκη βοήθειας.

Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη τόνισε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζει 490 οικογένειες, καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε είδη διατροφής, ατομικής φροντίδας, σχολικά είδη, ένδυσης, υπόδησης. Σε μηνιαία βάση οι φοιτητές λαμβάνουν ταχυδρομικά στο τόπο σπουδών τους πακέτα με διάφορα είδη, ενώ υπάρχει σταθερά συνεχής μέριμνα στήριξης των οικογενειών με την ένταξή τους σε επιπλέον παροχές, υπηρεσίες, υποτροφίες, προγράμματα, Κοινωνικό Φροντιστήριο κ.α., με γνώμονα την αλληλεγγύη και τη συνεχή προσφορά προς τις οικογένειες, που δοκιμάζονται. 

Τόσο ο κ. Βάμβουκας όσο και η κα. Αλιφιεράκη ευχαρίστησαν τους εθελοντές στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την άοκνη προσφορά τους. 

Η εκδήλωση είχε δωρεάν είσοδο για το κοινό με την προαιρετική προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Ευχαριστίες οφείλονται για την επιτυχία της εκδήλωσης στους Ελευθερία Κοκοτσάκη και Δημήτρη Ντρουμπογιάννη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook