Μια 66χρονη έχασε τις αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε μαζί με την εγγονή της

Με τραγικό τρόπο τελείωσαν οι διακοπές στην Κρήτη, για μια οικογένεια απο την Πολωνία.

Το μεσημέρι στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά, υπήρχε κυματισμός και έτσι ο ναυαγοσώστης είχε υψώσει κόκκινη σημαία.

Όμως στην θάλασσα κολυμπούσε μια 66χρονη Πολωνή μαζί με την περίπου 10χρονη εγγονή της. Αρχικά και οι δύο ήταν στα ρηχά, αλλά όταν κάποια στιγμή το κορίτσι επεχείρησε να πάει πιό βαθειά, ο ναυαγοσώστης έσπευσε να την βγάλει έξω για να μην κινδυνέψει.

Εκείνη την ώρα και ενώ μετέφερε το κορίτσι στην παραλία, είδε την 66χρονη να έχει πέσει ανάσκελα στο νερό χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. 

'Αμεσα της προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, ενώ απο διπλανό πύργο έσπευσε και ο ναυαγοσώστης Παύλος Λυτινάκης, αλλά παρά τις εναγώνιες προσπάθειες και των δύο η άτυχη γυναίκα δεν επανήλθε.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ.Λυτινάκης στο Flashnews.gr, στην προσππάθεια να επαναφέρουν την 66χρονη, διαπιστώθηκε λίγο πριν πως είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα φαγητού.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την σορό της γυναίκας στο Νοσοκομείο, προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία του θανάτου της, ενώ στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί και λιμενικοί, καθώς και συγγενείς.