Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη ορειβατική εξόρμηση για να πραγματοποιήσει ορεινή πεζοπορία σε εύκολα μονοπάτια στην ανατολική μεριά του Ψηλορείτη, στην διαδρομή Σκίνακας – δάσος Ρούβα – φαράγγι Αγίου Νικολάου ή Γάφαρη – λίμνη Βοτόμου Ζαρού Ηρακλείου, την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017.

Η πεζοπορία είναι βατή και κατηφορική, σε χωματόδρομο και καλογραμμένο μονοπάτι. Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν το περπάτημα από τον δρόμο που οδηγεί στο Αστεροσκοπείο του Σκίνακα, θα περάσουν από το πλάι της Κορυφής Μαύρος Κούμος και στη συνέχεια ακολουθώντας το μονοπάτι Ε4 θα περάσουν από το πανέμορφο δάσος του Ρούβα, θα διασχίσουν το φαράγγι που ξεκινά από εκεί, για να καταλήξουν στη λίμνη Βοτόμου, πάνω από τον Ζαρό.    

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 06:30 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 23/06. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Δημήτριος Κουρασμενάκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook