Χειποπέδες σε δύο γυναίκες από την Αλβανία πέρασαν αστυνομικοί στην Ιεράπετρα. Βρήκαν στην κατοχή τους στην περισσότερα από  150 γραμμάρια  κάνναβης  

Συνελήφθησαν, χθες (22.06.2017) το βράδυ, στην Ιεράπετρα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας σε συνεργασία με  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, δύο αλλοδαπές υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 25 ετών, κατηγορούμενες για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατόπιν ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, χθες (22.06.2017) το βράδυ, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στις  δύο αλλοδαπές, κατά την διάρκεια του οποίου  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 118 γραμμάρια  κάνναβης.    

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην κοινή τους οικία όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ζυγαριά ακριβείας και 40 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα  Ασφαλείας Ιεράπετρας , ενώ οι συλληφθείσες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Λασιθίου.