Tην Παρασκευή 23 Ιουνίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος δέχθηκε στο γραφείο του τον Βουλευτή Λασιθίου, πρώην Πρόεδρο του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας  κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Ο Βουλευτής του Νομού Λασιθίου ενημερώθηκε από τον Σεβασμιώτατο για μια σειρά από πρωτοβουλίες της Τοπικής Εκκλησίας και των Φορέων της, όπως για την πορεία της υλοποίησης της επένδυσης στις εκτάσεις του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Παναγία η Ακρωτηριανή» στη Σητεία, για τη λειτουργία του Αγροτικού Κέντρου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (BIC Kρήτης), για την ολοκλήρωση της Μελέτης ριζικής ανακαίνισης του Γηροκομείου Ιεράπετρας, για την ανέγερση του Γηροκομείου της Σητείας σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Σύλλογο Σητείας, καθώς και για άλλες προγραμματιζόμενες δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στο άμεσο μέλλον.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος καλωσόρισε εγκάρδια και ευχαρίστησε τον κ. Πλακιωτάκη για την παρουσία του, τον ξενάγησε στους χώρους του Κέντρου Κοινωνικής και Πολιτιστικής Μέριμνας και επεσήμανε τη σημασία της συνεργασίας, της συστράτευσης και της συνέργειας όλων των θεσμικών Φορέων για την επίτευξη του κοινού καλού, ενώ ο κ. Πλακιωτάκης ευχήθηκε στον Σεβ. κ. Κύριλλο καλή και γόνιμη αρχιερατεία, διαβεβαίωση δέ ότι θα είναι πάντοτε αγωγός στο έργο της Τοπικής Εκκλησίας, τονίζοντας ότι ιδιαίτερα στη δύσκολη εποχή μας ο ρόλος της Εκκλησίας είναι καθοριστικός στη συνοχή και την προαγωγή της κοινωνίας μας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook