Του επιβλήθηκε πριν μερικές ημέρες πρόστιμο 560 ευρώ – Έρχεται σε απόγνωση και λέει οτι θα “βάλει” λουκέτο

Σε απόγνωση ήρθε ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στα Χανιά που λειτουργεί εδώ και μια δεκαετία απέναντι από την Δημοτική Αγορά.

Πρόκειται για το κατάστημα “Εν Κήπω” το οποίο εξαιτίας του νέου, πολυσυζητημένου, κανονισμού παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων “αναγκάζεται” να βάλει λουκέτο καθώς δεν επιτρέπεται η έκθεση των λουλουδιών και φυτών έξω από το κατάστημα.

Μάλιστα, όπως ενημερώνει με την επιστολή του ο ιδιοκτήτης του επιβλήθηκε ήδη πρόστιμο για την τοποθέτηση φυτών σε αυτοσχέδια μεταλλική κατασκευή 2.8 τμ, ύψους 560 ευρώ.

“Κύριοι της νέας Δημοτικής αρχής , ακούμε όλοι να λέτε και να ισχυρίζεστε ότι ένας από τους πρωταρχικούς σας στόχους  είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του δήμου μας. Στην προσπάθεια σας αυτή συμπεριλαμβάνονται και αλλαγές κανονισμών σχετικά με τη λειτουργία μαγαζιών και επιχειρήσεων . 

Κύριοι μετά από μια δεκαετία σχεδόν λειτουργίας του υποκαταστήματος μας στο κέντρο των Χανιών, αποφασίσατε ότι δεν επιτρέπετε να έχουμε λουλούδια έξω.

Το κατάστημα μου είναι ανθοπωλείο το οποίο όχι μόνο στολίζει το κέντρο των Χανίων αλλά και ελκύει πολλούς επισκέπτες της πόλης να φωτογραφηθούν εκεί.

Τώρα όμως με τις νέες σας αποφάσεις , αναγκάζομαι να κλείσω το υποκατάστημα αυτό,   αφού δεν μου επιτρέπετε πλέων να εκθέτω τα όμορφα άνθη και φυτά ούτε σε 80εκ. χώρο έξω από το μαγαζί μου. Να σας ενημερώσω ότι το πεζοδρόμιο μπροστά από την επιχείρηση είναι 7-8μ. Ήδη την Τρίτη το απόγευμα μου επιβλήθηκε πρόστιμο 560€ για την τοποθέτηση των φυτών μου σε αυτοσχέδια μεταλλική κατασκευή 2,8τμ. επί του κοινόχρηστου χώρου , όπως αναφέρουν οι «ελεγκτές» του δήμου σας…..

Έλεος κύριοι της νέας Δημοτικής αρχής … πείτε μου εδώ πως επηρεάζατε αρνητικά η ποιότητα ζωής των πολιτών , περπατώντας σε ένα πεζοδρόμιο 7 μέτρων και μυρίζοντας γιασεμιά και γαρδένιες;

Σε άλλους τομείς και σε άλλες ενέργειες κύριοι της δημοτικής αρχής πρέπει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής των πολιτών. Εσείς κάνετε ακριβώς το αντίθετο , με τις αποφάσεις και  τις ενέργειες σας  κλείνετε μαγαζιά και βγάζετε Χανιώτες πολίτες στην ανεργία!

Μπολάκης Θρασυβουλος
Ιδιοκτήτης καταστημάτων Εν κήπω”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook