Αναρτήθηκε την Τρίτη (27/6) το πρωί η Γαλάζια Σημαία, στην παραλία “Μάυρος Μόλος” στην πόλη της Κισάμου.

Η “Γαλάζια Σημαία” αποτελεί ως γνωστόν, τίτλο για τις παραλίες που κρίθηκαν επαρκείς (καθαριότητα ακτής, οργάνωση ακτής, ασφάλεια επισκεπτών, προστασία της φύσης), από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζια Σημαία” στη χώρα μας, Στη λιτή εκδήλωση ανάρτησης της Γαλάζιας Σημαίας στην παραλία Μαύρος Μόλος του Δήμου Κισσάμου, το Δήμο μας εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Μανώλης Δερουκάκης και Φώτης Περράκης.

Ο Αντιδήμαρχος Κισσάμου Μανώλης Δερουκάκης τόνισε:

Ο Μαύρος Μόλος είναι η καλύτερη παραλία στην πόλη της Κισάμου. Ωστόσο, πέραν από τις βραβευμένες παραλίες, ως Δήμος Κισσάμου προσπαθούμε να αναδεικνύουμε και τις υπόλοιπες παραλίες της περιοχής μας που είναι εξίσου σημαντικές. Προσπαθούμε να αυξήσουμε τις “Γαλάζιες Σημαίες”, κάνοντας φυσικά τις απαιτούμενες ενέργειες, γεγονός που αποτελεί και την καλύτερη απόδειξη ότι ο Δήμος Κισσάμου διαθέτει εξαιρετικές ακτές.

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα τρεις παραλίες του Δήμου Κισσάμου περιλαμβάνονται στη λίστα των 486 συνολικά ακτών πανελληνίως (για το 2017), 

Οι τέσσερις παραλίες του Δήμου Κισσάμου που βραβεύτηκαν με τη Γαλάζια σημαία είναι:

1) Φαλάσαρνα – Παχιά Άμμος 1 για 6η σερί χρονιά

2) Φαλάσαρνα – Παχιά Άμμος 2 για 4η σερί χρονιά

3) Μαύρος Μόλος – Πλάκα για σερί 4η χρονια

4) Ελαφονήσι (για πρώτη φορά σαν Δήμος Κισσάμου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook