Για τους δικαιούχους  του Προγράμματος  ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Τοπική Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού  Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το  Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) και υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης με σκοπό την εξάλειψη της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, θα προβεί στη διανομή ροδάκινων ως εξής:

Για την πόλη του Ηρακλείου:

Τετάρτη 28 Ιουνίου από 09.00 π.μ.  – 14.00 μ.μ.
 Πέμπτη 29 Ιουνίου από 08.30 π.μ. – 14.00 μ.μ.

Η διανομή στους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί από το υποκατάστημα της εταιρίας ΧΑΒΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ (δ/νση: Ειρήνης & Φιλίας 150, ΒΙΟΠΑ Φοινικιάς – Μαλάδων).

Για τα σημεία διανομής που βρίσκονται σε Ασίτες, Κυπαρίσσι και Δαφνές: H διανομή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Ιουνίου, ώρα 10.30 π.μ. έως 14.30 μ.μ. .

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:  

Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ΄ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους που έχουν εγκριθεί
Τον Αριθμό Αίτησης (ΚΕΑ)
Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.    

(Πληροφορίες: τηλ. 2810 344722 / 2810 243361)                                                                

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook