Αναζητείται παιδεία! – Απαράδεκτη κατάσταση στα Σεϊτάν Λιμάνια – Οι Γάλλοι έκαναν γυρίσματα μέσα στα σκουπίδια

Εδώ και κάποιους μήνες στα Χανιά είναι γνωστό ότι γυρίζεται το Γαλλικό ριάλιτι με τον τίτλο «Les Vacances des Anges» (Οι Διακοπές των Αγγέλων).

Τα γυρίσματα γίνονται σε διάφορες περιοχές των Χανίων, και αυτές τις ημέρες επέλεξαν την ομώνυμη παραλία “Σεϊτάν Λιμάνια”.

Τι είδαν εκεί; Σκουπίδια διασκορπισμένα στα χωράφια και στο μονοπάτι για την κάθοδο στην παραλία.

Δεν υπάρχουν λόγια! Είμαστε απαράδεκτοι σαν άνθρωποι, βλέπουμε τους κάδους γεμάτους και απλώς αφήνουμε τα σκουπίδια δίπλα από αυτούς ή απλώς τα πετάμε όπου βρούμε. Αυτή φαίνεται πως είναι η παιδεία μας! Είναι τόσο δύσκολο να τα βάλουμε στο αυτοκίνητο μας για λίγη ώρα και να τα πετάξουμε στον πρώτο κάδο που θα συναντήσουμε;

Και τι θα γίνουν αυτά τα σκουπίδια αν φυσήξει δυνατός αέρας; Μα φυσικά θα καταλήξουν στην παραλία που κάνουμε μπάνιο και παινευόμαστε για αυτήν

Ντροπή και μόνο ντροπή

Ο Χανιώτης φωτογράφος Γιώργος Μαζωνάκης ανέφερε στην ανάρτηση του:

“Έλεος επιτέλους. Ποσα άρθρα πρέπει να γράψουμε για να γίνουμε άνθρωποι!! Πέρα από τις υπηρεσίες, πρώτα πρώτα απ’όλα είμαστε εμείς απαράδεκτοι! Αλήθεια ποσα θα δουν ακόμα αυτοί οι Γάλλοι στα γυρίσματα? Και εντάξει αυτοί θα φύγουν εμείς?? Και η άτυχη κοπέλα εκείνη τη στιγμή προσπαθούσε να πετάξει ένα σκουπίδι και βρέθηκε αντιμέτωπη με την κατσίκα. Είναι μία από εκείνες τις κατσίκες τις οποίες η βοσκοί αποκαλούν βιολογικές. Τις αφήνουν χύμα αφύλακτες να τρώνε χορτάρι και αυτές τρώνε τα σκουπίδια που αφήνουν οι άνθρωποι, και στο τέλος τα τρώμε εμείς. Πραγματική ανακύκλωση!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook