Ο Δήμος Αποκορώνου σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου ανάρτησε ακόμη πέντε (5), «Γαλάζιες Σημαίες»

Ο Δήμος Αποκορώνου σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου ανάρτησε ακόμη πέντε (5), «Γαλάζιες Σημαίες», στις παραλίες Κυανή Ακτή, Ξυδά ,Μαϊστράλι, Αλμυρίδα, & Καβρός/ Georgioupolis Resort – η οποία και αποτελεί μια ακόμη νέα γαλάζια σημαία για τον Δήμο Αποκορώνου για το 2017.

Έτσι, την φετινή χρονιά αναρτήθηκαν συνολικά δέκα (10) γαλάζιες σημαίες στις παραλίες του Αποκόρωνα από έξι (6) που ήταν όταν ανέλαβε η παρούσα Δημοτική Αρχή. 

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, η Δημοτική Αρχή υποστηρίζει την ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας, το οποίο αναβαθμίζεται με την απονομή της Γαλάζιας Σημαίας σε παραλίες που διαθέτουν τις απαιτούμενες υποδομές & είναι τόσο καθαρές ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες ασφάλεια. 

Τέλος, ο κ. Κουκιανάκης ανέφερε ότι ο Δήμος Αποκορώνου διαθέτει πανέμορφες παραλίες και κάλεσε ταυτόχρονα όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες να προσέχουμε τις παραλίες μας και να τις διατηρούμε καθαρές βοηθώντας έτσι για ένα καθαρό περιβάλλον, ορίζοντας τον Αποκόρωνα ως τόπο πρώτου προορισμού

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook