Ο 29χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με προοπτική… Σούπερ Λιγκ αφού θα είναι παίκτης του ΟΦΗ μέχρι το 2019 με τον ΟΦΗ να τον καλοσωρίζει στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Τον πρώτο σκόρερ της φετινής Β’ Εθνικής, απέκτησε ο ΟΦΗ! Ο λόγος για το Νίκο Κουσκουνά, ο οποίος πέτυχε 20 τέρματα με την ομάδα των Τρικάλων και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

Με συντονισμένες κινήσεις ο ΟΦΗ, έφερε το Νίκο Κουσκουνά στο Ηράκλειο και ο 29χρονος επιθετικός, υπέγραψε συμβόλαιο για 2 χρόνια.

Ο ΟΦΗ προσθέτει στο δυναμικό του ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή, ένα μεγάλο σκόρερ!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νίκος Κουσκουνάς, βγαίνει τα τελευταία 4 σερί χρόνια πρώτος σκόρερ στις κατηγορίες που αγωνίζεται!

Αρχικά δυο χρονιές πρώτος σκόρερ με την Ελευσίνα στην Γ’ Εθνική και εν συνεχεία άλλες δυο χρονιές σερί πρώτος σκόρερ Β’ Εθνικής με τα Τρίκαλα!

Συγκεκριμένα, με την Ελευσίνα  πέτυχε 20 γκολ σε 31 παιχνίδια την περίοδο 2013-2014 και 19 γκολ σε 25 ματς την περίοδο 2014-2015.

Ακόμη αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ Β’ Εθνικής με τα Τρίκαλα την περίοδο 2015-16 με 18 γκολ σε 31 παιχνίδια και πάλι πρώτος σκόρερ Β’ Εθνικής με τα Τρίκαλα την αγωνιστική περίοδο 2016-17 με 20 γκολ!

Ο Νίκος Κουσκουνάς έχει και ένα πέρασμα παλαιότερα από την Σούπερ Λίγκ με τον Αστέρα Τρίποληε, ενώ έχει αγωνιστεί συνολικά σε Ολυμπιακό Λουτρακίου, Αστέρα Τρίπολης (Σούπερ Λίγκ), Φωστήρα, Παναχαϊκή, Κεραυνό Κερατέας, Αίαντα Σαλαμίνας, Ατρόμητο Χιλιομοδίου, Μανδραϊκός, Ελευσίνα και Τρίκαλα.

Ο Νίκος Κουσκουνάς γεννήθηκε στις 23/12/1988 στην Κόρινθο.

» Στον ΟΦΗ μας, το βαρύ πυροβολικό της φετινής Β’ Εθνικής, με 20 γκολ!

Νίκο Κουσκουνά, καλώς ήρθες στην ομάδα μας! » αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook