Με μια λαμπρή γιορτή στο γήπεδο του Πλατανιά, “έπεσε” η αυλαία της ποδοσφαιρικής χρονιάς για την Ακαδημία των “ερυθρόλευκων”.

Στη γιορτή λήξης το «παρών» έδωσε ο τερματοφύλακας του Πλατανιά, Αντώνης Κοκκαλάς, που έκανε την απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα των Παίδων, που διατήρησε τον τίτλο στην κατηγορία αυτή για 4η σερί χρονιά.

Η ενημέρωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Μια ακόμα δημιουργική σεζόν για τις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη Πλατανιά ολοκληρώθηκε. Διοίκηση, προπονητές, παιδιά και γονείς αποχαιρέτησαν την αγωνιστική χρονιά με μια λαμπρή γιορτή τη Δευτέρα 26/6 και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πλατανιά, κ.Αποστόλης Παπαδάκης και ο υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών, Γιάννης Τσιάκαλος, ευχαρίστησαν τους γονείς που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους στην Ακαδημία του Πλατανιά. Παράλληλα τόνισαν την σημασία και την προσοχή που δίνει η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων στις Ακαδημίες της, ενώ επισημάνθηκε στα παιδιά, ότι στόχος δεν είναι μόνο η διάκριση στο ποδόσφαιρο, αλλά το να γίνουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι, έχοντας παράλληλα άριστες επιδόσεις και στα μαθήματά τους.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πλατανιά, Αποστόλης Παπαδάκης, η Α’ αντιπρόεδρος Μαρία Βαρουξάκη και οι προπονητές, Γιάννης Τσιάκαλος (junior & προπαίδων), Γιάννης Σχοιναράκης (προπαίδων & παίδων) και Άρης Καλαϊτζίδης (projunior).

Επίσης ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Αντώνης Κοκκαλάς έκανε την απονομή στην ομάδα των Παίδων που κατέκτησε το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην κατηγορίας της.

Ο Ερασιτέχνης Πλατανιάς ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν για την επιτυχή διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Τους προπονητές, τους γονείς, τον dj Νίκο Βογιατζάκη, τον κ.Κυριάκο Παπασηφάκη (Πορτοκάλι Hall), τα παγωτά Λιβέρης, το Super Market Μαράκης, τον φούρνο Κοντεκάς και τον φούρνο Μαθιουλάκης Δημήτρης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook