Με την πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με το “παζλ” της ομάδας να μην έχει συμπληρωθεί ακόμα.

Η “πρώτη” ήταν κλειστή για τα ΜΜΕ, με την επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά να αναφέρει τα εξής:

Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε από σήμερα (28/6) για την ομάδα μας, με την πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε.

Αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, καλωσόρισε έναν-έναν τους παίκτες, ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και στη συνέχεια τους ανέλυσε το πλάνο των επόμενων ημερών, μέχρι και την αναχώρηση της αποστολής για το Πράβετς, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και σειρά φιλικών αγώνων.

Ο κ.Παράσχος στο σύντομο καλωσόρισμα στους παίκτες, ζήτησε από όλους σκληρή δουλειά, ώστε ο Πλατανιάς να καταφέρει να πετύχει τους στόχους που θα θέσει στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας, περιλάμβανε για λίγα λεπτά χαλαρό τρέξιμο και στη συνέχεια ασκήσεις με μπάλα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε επίσης με χαλαρό τρέξιμο με τους παίκτες χωρισμένους ανά ομάδες.

Τις δύο επόμενες μέρες οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, θα χωριστούν σε γκρουπ, προκειμένου να περάσουν τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα οι προπονήσεις θα είναι διπλές.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook