Συνελήφθη, σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου καλλιεργούντο επιμελώς, έξι δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους έως δύο μέτρων και συνελήφθη ο 36χρονος κατά το χρόνο που πραγματοποιούσε καλλιεργητικές πράξεις.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ίδιο και έρευνα στην οικία του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και κυνηγετικό όπλο για το οποίο στερείτο απαιτούμενης άδειας από την αρμόδια Αρχή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook