Στον αγώνα τριάθλου “2nd syros trimore”, που διεξήχθη το σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου στη Σύρο συμμετείχε ο “Άνεμος Χανίων”.

Οι αγώνες περιλάμβαναν ολυμπιακή απόσταση, την απόσταση του σπριντ αλλά και τον αγώνα τριάθλου παιδιών δημοτικού και γυμνασίου και οι αθλητές του “Ανέμου Χανίων” διακρίθηκαν ιδιαίτερα.

Η ενημέρωση του συλλόγου για τη διοργάνωση αναφέρει τα εξής:

Το Σαββατοκύριακο 17-18/6/17  διεξήχθη στην όμορφη Σύρο o αγώνας τριάθλου 2nd syros trimore με αθλητές από Ευρώπη αλλά και Αμερική, οπού βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει η ομάδα “ΑΝΕΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ”. Οι αγώνες τριάθλου περιλάμβαναν ολυμπιακή απόσταση (1500μ κολύμβηση, 42χμ ποδήλατο και 10 χμ τρέξιμο) αλλά και την απόσταση του σπριντ (750μ κολύμβηση, ποδήλατο 21 χμ και 5 χμ τρέξιμο) αλλά και τον αγώνα τριάθλου παιδιών δημοτικού και γυμνασίου. Οι αθλητές του Ανέμου Χανίων κατάφεραν να διακριθούν τόσο στην ολυμπιακή απόσταση όσο και στην σπριντ απόσταση. Φυσικά οι μικροί τριαθλητές μόνο και μόνο για την συμμετοχή τους είναι άξιοι συγχαρητηρίων αλλά και για τις διακρίσεις που έφεραν!

Συγκεκριμένα στην ολυμπιακή απόσταση έλαβαν μέρος η Λεμοντζόγλου Αδαμαντία τερμάτισε 3η στην γενική γυναικών πίσω από την Αγγλίδα αθλήτρια Emma Wardall, η Μάνια Μπικώφ 1η στη κατηγορία 45-54 στην ολυμπιακή απόσταση, ο Κτιστάκης Ιωάννης τερμάτισε 2ος στην κατηγορία 55-59, ο Βαρουχάκης Κωνσταντίνος, 10ος στην κατηγορία 40-44 και ο Γαλανάκης Ειρηναίος.

Στην απόσταση σπριντ η Ελένη Σταγάκη τερμάτισε 1η στη κατηγορία των 35-39 ενώ η Άντζελα Αρκαλάκη κατετάγη 7η στη κατηγορία 45-54.

Στον παιδικό αγώνα ο Παναγιώτης Μαραγκουδάκης κατετάγη 3ος στα αγόρια δημοτικού, ο Ανίκητος Βαρουχάκης τερμάτισε 5ος στα αγόρια δημοτικού και η Κωνσταντίνα Γαλανάκη  8η στα κορίτσια δημοτικού. Να σημειωθεί πως ήταν οι πιο νεαροί αθλητές , μόλις 9 ετών και οι τρεις τους ενώ συναγωνίστηκαν με παιδιά ηλικιών 11 και 12 ετών!

Στα πλαίσια της διοργάνωσης διεξήχθησαν αγώνες κολύμβησης 5500μ, δρομικοί αγώνες 5 και 10 κμ αλλά και κολύμβηση μετ’ εμποδίων (obstacle swimming). Η Μάνια Μπικώφ κατάφερε να διακριθεί στα 3 από τα 4 αγωνίσματα! (1η στην κατηγορία 45-54 στα 5500μ κολύμβησης, 1η στην κατηγορία 45-54 στον δρομικό αγώνα των 10κμ, 3η στη γενική κατάταξη στον σύνολο των αγώνων-the braves).

Ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό μας ANEK LINES -BLUE STAR FERRIES που μας βοήθησε στη μετακίνηση των αθλητών.

Η αθλήτρια Λεμοντζόγλου Αδαμαντία ευχαριστεί τους χορηγούς της Έπιπλο Γιαννουδάκη,  τον φυσικοθεραπευτή της Κώστα Μυγιάκη από το iasis group και τον ασφαλιστή της Γιώργο Βούτα από την εθνική ασφαλιστική. Επίσης θερμά ευχαριστήρια στους φυσικοθεραπευτές Πέτρο Σταυρουλάκη και Γαλανάκη Ειρηναίο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook