Επαγγελματίες και επιχειρηματίες, γνωρίζουν από κοντά το όραμα και τη φιλοσοφία του Olive Green Hotel, ως πρότυπο ανάπτυξης στα πλαίσια της οικολογίας και της αειφορίας.

Tην Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο νέο ξενοδοχείο Οlive Green, αποκλειστικά για επαγγελματίες και επιχειρηματίες.

To Olive Green, είναι ένα έξυπνο, φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο, που συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με τη λάμψη της κρητικής παράδοσης, αποτελεί ιδανική επιλογή φιλοξενίας εμπορικών επισκεπτών και διοργάνωσης εκδηλώσεων και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας.


Στην εκδήλωση, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να  ανακαλύψουν το  όραμα και την φιλοσοφία του, να περιηγηθούν στους χώρους του και να απολαύσουν εξαιρετικές γεύσεις & cocktails στο lounge.

Οι επιχειρηματίες-επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να παρεβρεθούν στην εκδήλωση μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ.. 2810 302900 ή στο [email protected] για να ενημερωθούν αναλυτικά και να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως το Σάββατο 1/7/2017.