Στην Α2 Εθνική Κατηγορία του πόλο επανεμφανίζονται φέτος η γυναικεία ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που στοχεύει στην παραμονή στην κατηγορία.

Τα κορίτσια του Τάσου Παραδά στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσουν την Ηλιούπολη, τον Νηρέα Χαλανδρίου και τον Πανιώνιο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων επανεμφανίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία στο πόλο, δίνοντας αυτό το σαββατοκύριακο τρία παιχνίδια στο πλαίσιο της α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Βασικός στόχος για την ομάδα του Τάσου Παραδά είναι η παραμονή, την οποία μπορεί να πετύχει είτε μέσω των αγώνων που ακολουθούν στο Κολυμβητήριο Ηλιούπολης, είτε μέσω του ομίλου καθόδου. Ειδικότερα, η 1η και η 2η ομάδα από τους δύο ομίλους της Α2 θα προκριθούν στην τελική φάση για την άνοδο στην Α1, ενώ η 3η και η 4η (σύνολο 4 ομάδες) θα σχηματίσουν τον όμιλο καθόδου, από τον οποίο θα υποβιβαστούν στη Β’ εθνική δύο ομάδες.

Αντίπαλοι για τον ΝΟΧ στην α’ φάση είναι οι ΓΣ Ηλιούπολης, Νηρέας Χαλ. και Πανιώνιος, ενώ στον 2ο όμιλο βρίσκονται οι ομάδες, ΟΥΚ Βόλου, Ηρακλής, Λάρισα και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ είναι η εξής: Γεραρχάκη, Μαστρομανώλη, Ζανιδάκη, Πενταράκη, Μπαλωμενάκη, Σεργάκη, Κουκουβιτάκη, Αθανασάκη, Κατσουλάκη, Μητράκη, Μουζακίτη, Βοζινάκη, Λελεδάκη Γεωργία, Μπαδογιάννη, Λελεδάκη Κατερίνα, Παυλοπούλου

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

1η αγωνιστική Σάββατο (1/7)

18:00 Ν.Ο. Χανίων – ΓΣ Ηλιούπολης
19:00 Πανιώνιος – Νηρέας Χαλ.

2η αγωνιστική Κυριακή (2/7)

10:00 Ν.Ο. Χανίων – Νηρέας Χαλ.
11:00 Πανιώνιος – ΓΣ Ηλιούπολης

3η αγωνιστική Κυριακή (2/7)

17:00 Πανιώνιος – Ν.Ο. Χανίων
18:00 ΓΣ Ηλιούπολης – Νηρέας Χαλ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook