Ευχαριστεί δημόσια το λιμενικό σώμα

Ένας Χανιώτης, ο Γαλανάκης Αντώνης, ευχαριστεί δημόσια το Λιμενικό Χανίων για την συνδρομή τους χθες όταν τους χρειάστηκε.

Όπως αναφέρει ο ίδιος το φουσκωτό σκάφος του παρουσίασε ηλεκτρική βλάβη στις 20:40, με αποτέλεσμα να μείνει ακυβέρνητο. Ο ίδιος κάλεσε την υπηρεσία ευρωπαϊκής έκτακτης βοήθειας 112 και αμέσως σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό Σώμα.

Μόλις μια ώρα αργότερα, στις 21.40 το βράδυ, εντοπίστηκε από του λιμενικούς και τον οδήγησαν με ασφάλεια στο  λιμενικό καταφύγιο του Σταυρού 

 

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Λιμενάρχη και Υπολιμενάρχη Χανίων και όλο το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, τον κυβερνήτη τον συγκυβερνήτη και ολο το πλήρωμα το ΠΛΣ 149 , καθώς και ολο το προσωπικό του 

Α λινενικού σταθμού Χανίων για την συνδρομή τους στην δύσκολη στιγμή που βρέθηκα το Σάββατο 24/6/2017 και ώρα 20.40 στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Σταυρού και σε σημείο που ήταν αδύνατη η επικοινωνία μέσω κινητής τηλεφωνίας καθώς το φουσκωτό σκάφος μου έμεινε ακυβέρνητο από ηλεκτρική βλάβη και ενώ το σκοτάδι πλησίαζε στις 21.40 το ΠΛΣ 149 όπως πάντα παρόν σε δύσκολες αποστολές σε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης με εντοπίζει και με οδηγεί με ασφάλεια στο λιμενικό καταφύγιο του Σταυρού στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Επείσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον θάλαμο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και την υπηρεσία ευρωπαικής έκτακτης βοήθειας 112 της γενικής γραμματείας πολιτικής προστασίας."