Η υψηλή θερμοκρασία σε συνδυασμό με την κακή ασφαλτόστρωση καθιστούν τον δρόμο επικίνδυνο

Επικίνδυνος έχει γίνει ο κεντρικός δρόμος των Αρμένων λόγω της κατάστασης που διαπιστώνεται πολύ εύκολα στη διάρκεια της ημέρας.

Από ότι φαίνεται το ένα ρεύμα της καθόδου προς Ρέθυμνο, στη διάρκεια της ημέρας …λιώνει σύμφωνα με δημοσίευμα του goodnet.gr. Φυσικά, οι θερμοκρασίες δεν είναι δα και τόσο υψηλές για κάτι τέτοιο και μάλλον αυτό περισσότερο οφείλεται στις εργασίες ασφαλτόστρωσης που έγιναν πριν από λίγο καιρό και μάλλον δεν πέτυχαν.

Επιπλέον, όπως λέει ο αναγνώστη στο goodnet.gr, είναι αδύνατο σε όσους κάθονται στα γύρω καταστήματα, ταβέρνα και καφενείο, να ηρεμήσουν λόγω του θορύβου που δημιουργείται από τη διέλευση των οχημάτων.

Η ΔΕΥΑΡ που είχε εντοπίσει το πρόβλημα ήδη από τις αρχές της εβδομάδας, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της επιχείρησης Βασίλης Θεοδωράκης, επικοινώνησε με τον εργολάβο ο οποίος δεσμεύτηκε για την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς.

Η ΔΕΥΑΡ είχε αναθέσει σε εργολάβο την ασφαλτόστρωση όταν ολοκληρώθηκαν τα έργα αποχέτευσης που έκανε στην περιοχή.

Πάντως ο κ. Θεοδωράκης εκφράζει ένα παράπονο, αφού, όπως λέει στο goodnet.gr, έγινε ένα πολύ καλό έργο στην περιοχή και είναι κρίμα να συζητάμε μόνο για μια αστοχία που συνέβη.