Για τη διοργάνωση του Αγώνα Σκοποβολής Κυπέλλου Ελλάδας

Τα θερμά του συγχαρητήρια για τη διοργάνωση του Αγώνα Σκοποβολής Κυπέλλου Ελλάδας,  που πραγματοποιήθηκε 23 – 25 Ιουνίου 2017 στην Ιεράπετρα από τον ΣΚΟΙΕΡ με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ιεράπετρας, εξέφρασε κατά τη συνάντηση που είχε στο γραφείο του με τον πρόεδρο και μέλη του Σκοπευτικού Συλλόγου Ιεράπετρας ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Με αφορμή την επιτυχημένη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 23 – 25 Ιουνίου 2017 στο σκοπευτήριο Ιεράπετρας, ο κ. Καλαντζάκης συνεχάρη από κοντά τόσο τον πρόεδρο του ΣΚΟΙΕΡ, κ. Γιώργο Πετράκη, όσο και τον κ. Κωστή Ρουμελιωτάκη και ολόκληρο το Δ.Σ. για το μέχρι σήμερα έργο τους στον Σκοπευτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, ενώ εξέφρασε τη διάθεσή του να υποστηρίξει τον Σύλλογο και το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

Όπως αναφέρθηκε,  στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο πανελλαδικού επιπέδου πλέον Σκοπευτήριο Ιεράπετρας που βρίσκεται στην περιοχή της Βαϊνιάς έλαβαν μέρος 108 αθλητές από όλη τη χώρα. Πρόκειται για τον έναν από τους τέσσερεις αγώνες πανελλήνιου πρωταθλήματος  για το 2017 με αθλητές από 32 σωματεία της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας τα αποτελέσματα του οποίου θα μετρήσουν στη σύσταση της Εθνικής Ομάδας Πρακτικής Σκοποβολής που θα αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό της Σερβία το 2018.

Ο κ. Καλαντζάκης εξήρε την προσπάθεια και το μέχρι σήμερα έργο του Σκοπευτικού Συλλόγου Ιεράπετρας με αφορμή την αξιόλογη αυτή διοργάνωση, ευχαρίστησε θερμά τον Σύλλογο για την τιμητική πλακέτα που του απένειμε, ενώ ενημερώθηκε για τις υποδομές του σκοπευτηρίου και τους στόχους του συλλόγου που μεταξύ άλλων είναι η καθιέρωση σε ετήσια βάση αγώνων κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε συνδυασμό μάλιστα με την διοργάνωση ποικίλων άλλων εκδηλώσεων.

Όπως τόνισε « Η πρόσφατη πανελλαδική διοργάνωση σκοποβολής που πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα αποδεικνύει τα βήματα προόδου και τις αξιόλογες δυνατότητες που διακρίνουν τον Σκοπευτικό Σύλλογο Ιεράπετρας και τιμά ιδιαίτερα την πόλη μας. Πέρα από τα θερμά μας συγχαρητήρια για τη διοργάνωση εκφράζουμε και την πρόθεσή μας να υποστηρίξουμε τη δράση του Συλλόγου, αναγνωρίζοντας έτσι το αξιόλογο έργο του Διοικητικού του Συμβουλίου. Η καθιέρωση τέτοιων διοργανώσεων είναι ένας στόχος που θέλουμε να υποστηρίξουμε, δίνοντας δυνατότητες ανάπτυξης και σε άλλες δραστηριότητες στον Δήμο Ιεράπετρας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook