Η μεγαλύτερη διάκριση για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που έλαβαν μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Junior & Under 23 ήρθε από τον Αναστάσιο Μελεμενή.

Ο Χανιώτης αθλητής πραγματοποίησε εξαιρετική παρουσία στη διοργάνωση που έγινε στο Βελιγράδι από τις 22 ως τις 26 Ιουνίου, κατακτώντας τη 12η θέση στο αγώνισμα Κ1 200μ. Εφήβων.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ για τη διοργάνωση και τις διακρίσεις των αθλητών του:

Η κατάκτηση της 12ης θέσης στο αγώνισμα Κ1 200μ. Εφήβων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Junior & Under 23 που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι (22 – 26 Ιουνίου), είναι η πιο μεγάλη διάκριση για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που έλαβαν μέρος.

Ο Χανιώτης αθλητής εξελίχθηκε να έχει μία εξαιρετική παρουσία, κατακτώντας την 12η θέση στο συγκεκριμένο αγώνισμα, αφού ήρθε 3ος στον Final Β του αγωνίσματος. Επίσης, ο Μελεμενής μαζί με τον Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη τερμάτισαν στην 8η θέση στο Κ2 200μ. στο Final B κατακτώντας την 17η στην γενική κατάταξη.

Από εκεί και πέρα, αρκετά ικανοποιητική εξελίχθηκε η συμμετοχή σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και για τους υπολοίπους Χανιώτες αθλητές, Γιάννη Κουτσοποδιώτη, Γιάννη Αντωνίου και Ελευθερία-Μαρίνα Παπασταματάκη.

Ειδικότερα, στο Κ4 500μ. Εφήβων, στο οποίο συμμετείχαν οι Αντωνίου, Κουτσοποδιώτης, Μελεμενής και ο Βλάντισλαβ Ντουβλιάτ αγωνίστηκαν στις προκριματικές σειρές, χωρίς να μπορέσουν να προκριθούν.

Ανάλογες προσπάθειες υπήρξαν από τον Κουτσοποδιώτη στο Κ2 1000μ., ο οποίος αγωνίστηκε μαζί με με τον Ντουβλιάτ, ενώ η Παπασταματάκη από την πλευρά της βρέθηκε στην 9η θέση στο Final B στο Κ1 200μ. Νεανίδων, κατακτώντας την 18η στην γενική κατάταξη. Ακόμα, μαζί με την Ελευθερία Καμινάρη βρέθηκαν στην 5η και την 8η θέση αντίστοιχα στα Κ2 500μ. και 1000μ. και αποκλείστηκαν.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων συγχαίρει θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριές του για τις διακρίσεις που πέτυχαν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook