Την ευκαιρία να συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Κωνσταντινούπολη, θα έχει ο Νίκος Κοζωνάκης.

Ο Χανιώτης ιστιοπλόος του ΝΟΧ κατάφερε να πετύχει τη σπουδαία αυτή διάκριση μέσω της πετυχημένης συμμετοχής του στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στην Κω.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Μια νέα μεγάλη διάκριση σημειώνει το Τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς λίγο καιρό μετά την απόλυτα πετυχημένη συμμετοχή στο Περιφερειακό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Κω, ο Νίκος Κοζωνάκης θα έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον επόμενο Σεπτέμβριο στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Χανιώτης ιστιοπλόος κατάφερε να λάβει μέρος με μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα OPTIMIST 2017 που διεξήχθη από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ν.Α.Ο. Παλαιάς Φώκαιας «Ο Πυθέας», στο Λιμάνι της Π. Φώκαιας, τερματίζοντας συγκεκριμένα στην πολύ υψηλή 9η θέση ανάμεσα σε 300 παιδιά που πήραν μέρος! Ετσι, αυτή η πολύ σπουδαία επίδοση για τον Κοζωνάκη τον βρίσκει να είναι ανάμεσα στα άτομα που θα αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα Ιστιοπλοΐας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Επίσης, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πήρε μέρος και η Μαρία Κοζωνάκη, που κατέλαβε την 62η θέση, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό.

Συνοδός των παιδιών στην Π. Φώκαια ήταν ο προπονητής τους στον Ν.Ο. Χανίων, Ανδρέας Σηφάκης.

Σημειώνεται ότι το πρωτάθλημα διεξήχθη από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, με την υποστήριξη του Δήμου Σαρωνικού και τη συνεργασία  των Ομίλων Ν.Ο. Λαγονησίου-Ν.Α.Ο. Αναβύσσου & Παλαιάς Φώκαιας και Ν.Α.Ο. Παλαιάς Φώκαιας «Ο Πυθέας».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook