Ο συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των δύο εφοριακών χαρακτήρισε την εν λόγω υπόθεση δύσκολη, λέγοντας ότι οι δύο αυτοί άνθρωποι έχουν βρει τον μπελά τους. 

Για σκευωρία σε βάρος τους  έκανε λόγο μιλώντας αποκλειστικά στην Τηλεόραση Creta και την εκπομπή “Live με την Αντιγόνη” ο  συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των δύο εφοριακών οι οποίοι κατηγορήθηκαν αρχικά για χρηματισμό και συνελήφθησαν στη Ρόδο εντούτοις λίγες ώρες αργότερα  αφέθηκαν ελεύθεροι με τον  εισαγγελέα Ρόδου  να τους ασκεί δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των δύο εφοριακών χαρακτήρισε την εν λόγω υπόθεση δύσκολη, λέγοντας ότι οι δύο αυτοί άνθρωποι έχουν βρει τον μπελά τους. 

Ο κ. Δημητρίαδης αναφέρθηκε αναλυτικά στα όσα συνέβησαν κατά την επίσκεψη του κλιμακίου των Εφοριακών από το Ηράκλειο και μίλησε για μια καλοστημένη παγίδα που έχει πλήξει την υπόληψη του πελάτη του η υπηρεσιακή πορεία δεν ε΄χει καμιά σκιά μεχρι σήμερα.

Όπως επισημανε χαρακρηριστικα ο κ. Δημητριαδης, ο πελατης του και ο έτερος εφοριακός δέχτηκαν καταγγελια από επιχειρηματία για ανταγωνιστή του. Οι εφοριακοί προχώρησαν σε έλεγχο στο κατάστημα για το οποίο έγινε η καταγγελία αλλά δεν βρήκαν καμία παρανομία. Έτσι, όπως οι ίδιοι τουλάχιστον υποστηρίζουν, ο καταγγέλων επιχειρηματίας προέβη και πάλι σε καταγγελία αυτή την φορά σε βάρος τους.

Μαλιστα αναφέρθηκε με νοημα στη κίνηση του εισαγγελέα Ρόδου να αφήσει ελεύθερους τους δυο εφοριακούς χωρίς κανένα περιορισμό, δίνοντας εντολή να συνεχιστεί η προκαταρκτική εξέταση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook