Μία σημαντική απώλεια προέκυψε για τον Κισσαμικό, αφού ο Βασίλης Μάντζης έπειτα από δύο χρόνια πολύτιμης παρουσίας στην ομάδα επέλεξε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο ικανότατος επιθετικός ανακοινώθηκε από τη νεοσύστατη ομάδα Βόλος Ν.Π.Σ., στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Κισσαμίτης ποδοσφαιριστής Αντώνης Ντεντάκης.

Ο Μάντζης διακρίθηκε ως αντίπαλος του Κισσαμικού με τη φανέλα της Τριγλίας Ραφήνας και “κατηφόρισε” στο Καστέλι το 2015. Την πρώτη του χρονιά στη Football League ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός (8 γκολ σε 31 ματς και 1 σε 3 ματς Κυπέλλου), ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα συμμετείχε σε 32 παιχνίδια και σημείωσε 3 γκολ. Στο Κύπελλο σε 5 ματς είχε 1 γκολ.

Η ανακοίνωση του Βόλου, που απέκτησε και τον Δημόπουλο από την Αναγέννηση Καρδίτσας:

Η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Μάντζη και του Στέργιου Δημόπουλου.

Ο Βασίλης Μάντζης είναι 26 χρόνων (4/12/1991) επιθετικός και την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Κισσαμικού όπου είχε 32 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο Στέργιος Δημόπουλος είναι 27 χρόνων (25/5/19990) κεντρικός αμυντικός και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, έχοντας συνολικά 98 συμμετοχές και 4 τέρματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook