Ιδιαίτερη αίγλη δίνει στη διεξαγωγή της πρώτης φάσης του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ Νέων Ανδρών (U20) στα Χανιά η παρουσία των ισχυρών ανδρών της FIBA.

Όπως έγινε γνωστό στα Χανιά για δύο ημέρες ώστε να παρακολουθήσουν τα πρώτα παιχνίδια του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα βρεθούν ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Οράσιο Μουρατόρε, ο γενικός γραμματέας Πάτρικ Μπάουμα και ο πρώην γενικός γραμματέας και νυν επίτιμος Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ Νέων Ανδρών, η πρώτη του φάση του οποίου θα διεξαχθεί και στα Χανιά, η πόλη μας θα έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τους τρεις ισχυρούς άνδρες της FIBA, τον Γενικό Γραμματέα Πάτρικ Μπάουμαν, τον πρώην Γενικό Γραμματέα και νυν επίτιμο της FIBA Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς και τον Πρόεδρο της FIBA, Οράσιο Μουρατόρε.

Η παρουσία των τριών ανδρών δίνει ξεχωριστή αίγλη στη διοργάνωση και αποδεικνύει την τεράστια σημασία που έχει για την πόλη των Χανίων συνολικά. Η φιλοξενία δύο ομίλων της πρώτης φάσης του Πανευρωπαϊκού Νέων Ανδρών αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τα Χανιά, ώστε το δημοφιλές άθλημα του μπάσκετ να αποκτήσει την υπόσταση που του αρμόζει.

Οι “ισχυροί άνδρες της FIBA” θα έρθουν για να τιμήσουν τα Χανιά και να παρακολουθήσουν τα πρώτα παιχνίδια του τουρνουά. Θα παραμείνουν στην πόλη για δύο μέρες.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook