Τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στο διάστημα της παρουσίας του στο Πράβετς, γνωστοποίησε ο Πλατανιάς, που θα αντιμετωπίσει τρεις ομάδες της Super League και μία από το Ισραήλ.

Πρώτο χρονικά φιλικό αυτό απέναντι στη Χάποελ Ασκελόν στις 19 Ιουλίου, ενώ ακολουθούν αυτά με Απόλλωνα (23/07), Κέρκυρα (26/07) και Ξάνθη (29/07).

Αναλυτικά:

19/7: Πλατανιάς – Χάποελ Ασκελόν (18:00, Boyana Sports Center)
23/7: Πλατανιάς – Απόλλων Σμύρνης (18:00, Pravets)
26/7: Πλατανιάς – Κέρκυρα (18:00, Teteven)
29/7: Πλατανιάς – Ξάνθη (18:00, Pravets)

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά τεστ

Με το τελευταίο γκρουπ στο οποίο συμμετείχαν τα νέα αποκτήματα Κρος, Στάμου, Πλιάτσικας και ο Γάλλος γκολκίπερ Ομπερχάουζερ, του οποίου αναμένεται η ανακοίνωση για τη μεταγραφή του, αλλά και ο νεαρός Φάνης Μαλακασιώτης, που την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική με Πύρασο Νέας Αγχιάλου και Νίκη Βόλου.

Η ενημέρωση του Πλατανιά για τα εργομετρικά:

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά τεστ των παικτών της ομάδας μας, καθώς σήμερα πέρασε από τις εγκαταστάσεις του Μάλεμε, το τρίτο γκρουπ.

Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν οι: Παπαδάκης, Μαλακασιώτης, Στάμου, Πλιάτσικας, Κρος, Βάντερσον, Κοκκαλάς, Ομπερχάουζερ.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν από το Τμήμα Αθλητικής Απόδοσης της ΠΑΕ Πλατανιάς, υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης, Λεωνίδα Παπαδάκη, τον προπονητή των τερματοφυλάκων, Γιώργο Μπερνεάνου και τους φυσιοθεραπευτές, Κατερίνα Κοκολογιάννηκαι Μιχάλη Κυβερνιτάκη.

Για αύριο Κυριακή (2/7) οι παίκτες του Πλατανιά έχουν ρεπό και από τη Δευτέρα (3/7) ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις, μέχρι και την αναχώρηση για το Πράβετς, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook