Με θέμα «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ – ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ»

Η 1η Σεπτεμβρίου – ημέρα έναρξης του εκκλησιαστικού έτους – με πρωτοβουλία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίου, έχει καθιερωθεί ως Ημέρα  Προστασίας του Φυσικού Περιβάλλοντος.

Στα πλαίσιο του συνεδρίου για τις “ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ HΘIΚΗ” (ECOTHEΕ: Ecological Theology and Environmental Ethics), το οποίο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Θεολογίας και Οικολογίας , ανακοινώνουμε Διαγωνισμό  Ζωγραφικής και Φωτογραφίας με θέμα:  «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ –ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ».

Οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή  στο Διαγωνισμό είναι οι εξής:

1. Ο ζωγράφος ή  ο καλλιτέχνης πρέπει να είναι μεταξύ 7 και 13 χρονιών (έτος γεννήσεως 2004 -2010).

2. Ο καθένας μπορεί να στείλει 1 ζωγραφιά και 1 φωτογραφία.

3. Όνομα, έτος γεννήσεως, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail του ζωγράφου ή  του καλλιτέχνη πρέπει να σημειωθούν με ευκρίνεια στο πίσω μέρος της ζωγραφιάς ή της φωτογραφίας.

4. Οι διοργανωτές και η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης διατηρούν το δικαίωμα για περαιτέρω δημοσίευση των ζωγραφιών, των φωτογραφιών και τη χρήση των έργων.

5. Τους νικητές θα ορίσουν οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες του συνεδρίου ECOTHEE και θα ειδοποιηθούν με προσωπικό τηλεφώνημα και e-mail πριν από την τελετή βράβευσης. (Όποιος θέλει να ψηφίσει πρέπει να εγγραφεί επίσημα στο Συνέδριο).

6. Οι ζωγραφιές πρέπει να αποτυπώνονται σε χαρτί A4 (μέγεθος 210 x 297 χιλ), οι φωτογραφίες πρέπει να εκτυπωθούν σε ματ χαρτί μεγέθους 15×21 εκατ. και να σταλούν με ταχυδρομείο πριν από την Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 (με σφραγίδα ταχυδρομείου) στην παρακάτω διεύθυνση:

Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης

Κολυμπάρι Κισάμου

Τ.Κ. 730 06, Χανιά – Κρήτη

Για το Διαγωνισμό του ECOTHEE

7. Τα έργα τέχνης, οι φωτογραφίες και οι ζωγραφιές, οι οποίες έχουν σταλθεί για το διαγωνισμό, δεν επιστρέφονται.

8. Οι διοργανωτές και η ΟΑΚ δεν έχουν ευθύνη για απώλεια ζωγραφιών ή φωτογραφιών από τους παρόχους ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμφωνήσουν με όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του Συνεδρίου της ΟΑΚ, κ. Αντώνιο Καλογεράκη, στο τηλέφωνο 2824022500 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] 

Τα έπαθλα θα είναι διάφορα δώρα – εκπλήξεις από τους υποστηρικτές του Συνεδρίου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook