Παρέμβαση του Γραμματέα ΠΕ ΝΔ Λ. Αυγενάκη

Στις συνεχείς κλοπές στο πάρκινγκ του Βενιζέλειου νοσοκομείου που είναι εντελώς αφύλακτο αναφέρεται ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ-Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό.

Στην Ερώτηση αναφέρεται ότι: «Αποτελεί σχεδόν καθημερινότητα το φαινόμενο των κλοπών και των φθορών σε αυτοκίνητα που παρκάρουν στο χώρο στάθμευσης του νοσηλευτικού ιδρύματος. Θύματα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στο Βενιζέλειο, αλλά και οι επισκέπτες. Σύμφωνα με ανακοίνωση των εργαζομένων το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, αναφέροντας χαρακτηριστικά περίπτωση εργαζομένης που έπεσε θύμα κλοπής για τρίτη φορά.   

Είναι απαραίτητη η λήψη αποτελεσματικών μέτρων για τη δημιουργία ασφαλούς χώρου στάθμευσης για την προστασία της περιουσίας τόσο των εργαζομένων όσο και των ασθενών και επισκεπτών. Μάλιστα, στην ανακοίνωση των εργαζομένων προτείνονται συγκεκριμένα μέτρα, όπως ο κατάλληλος φωτισμός όλου του χώρου στάθμευσης, η περίφραξη του χώρου με ψηλό συρματόπλεγμα, ο έλεγχος και η φύλαξη του χώρου».  

Με την κοινοβουλευτική παρέμβαση τίθεται το ακόλουθο ερώτημα:

«Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε άμεσα για τη δημιουργία ασφαλούς χώρου στάθμευσης στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με γνώμονα την προστασία των περιουσιών εργαζομένων και επισκεπτών;».                                  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook