Μήνυμα στήριξης για τον μικρό Νέστορα, ένα παιδάκι τριών χρονών που πάσχει από σπάνια ασθένεια και χρειάζεται να μεταφερθεί στην Αμερική για να εγχειριστεί, απέστειλε ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Μαυρίδης.

«Μπορούμε, μπορούμε να τον βοηθήσουμε! ‘Ενα ευρώ αρκεί! Κοινοποιήστε αυτό το βίντεο για να ευαισθητοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους ώστε να προφέρει ο κάθενας ότι μπόρεί για να βοηθήσουμε τον μικρό Νέστορα να πάει στην Αμερική για να εγχειριστεί», τόνισε μεταξύ άλλων στο μήνυμα του.

Η υπόθεση τις τελευταίες ημέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ στο facebook έχει δημιουργηθεί ειδική σελίδα ενημέρωσης, «Από καρδιάς για το Νέστορα». 

https://www.facebook.com/nestorkoukios/videos/150238655535832/

Το μήνυμα για τον μικρό Νέστορα: 

«Γειά σας!

Είμαι ο Νέστορας και είμαι 3,5 χρονών. Ήμουν τριών μηνών όταν έμαθα ότι πάσχω από μια εξαιρετικά σπάνιας μορφής σύμπλοκη κυανωτική συγγενή καρδιοπάθεια (μονήρη κοιλία). Το οξυγόνο μου ήταν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Μετά τη διάγνωσή μου μπήκα εσπευσμένα σε κλινική και έκανα καρδιοχειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς Glenn- shunt. Η εγχείρηση έγινε με επιτυχία και μου έδωσε μια παράταση χρόνου, δυστυχώς όμως δεν ήταν αρκετή για την τελική διόρθωση της καρδιοπάθειάς μου.

Τους τελευταίους μήνες δυσκολεύομαι και πάλι να αναπνεύσω. Ζω με οξυγόνο 73% το οποίο είναι ιδιαίτερα χαμηλό και συνεχίζει να πέφτει . Πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη της μεταφοράς μου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στο Boston Children’s Hospital, το πιο εξειδικευμένο ερευνητικό κέντρο σε θέματα παιδικής καρδιοχειρουργικής. Θα υποβληθώ σε επέμβαση που μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εκεί, από έναν εξειδικευμένο παιδοκαρδιοχειρουργό και την ομάδα του. Η μεταφορά μου είναι δύσκολη γιατί χρειάζονται ιδιαίτερες συνθήκες στο αεροπλάνο για να μπορέσω να πετάξω. Όλα τα παραπάνω έχουν μεγάλο κόστος το οποίο η οικογένειά μου αδυνατεί να καλύψει.

Θέλω να μπορέσω να τρέξω,

θέλω να συνεχίσω να γελώ,

θέλω να ζήσω!

Ζητώ τη βοήθειά σας!»

Τραπεζικοί Λογαριασμοί για τον Νέστορα στο Boston Children’s Hospital των ΗΠΑ:

ALPHA BANK

Αρ. Λογ.: 483002101098037

ΙΒΑΝ: GR9001404830483002101098037

Swift-Bic: CRBAGRAA (για καταθέσεις απο εξωτερικό)

Δικαιούχοι: Κουτσαλή Η. Αικατερίνη (η μαμά)

και Κούκιος Ι. Νικόλαος (ο μπαμπάς)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. Λογ.: 5220044626517

ΙΒΑΝ: GR42 0172 2200 0052 2004 4626 517

Swift-Bic code: PIRBGRAA (για καταθέσεις απο εξωτερικό)

Δικαιούχος: Κούκιος Ι. Νικόλαος

Ο καταθέτης θα πρέπει να αναγράφει τη λέξη “ΔΩΡΕΑ”

Τηλ. οικογένειας για πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία: +30 6976051186

Το μήνυμα της μητέρας του:

«Είμαι η Κατερίνα, η μαμά του Νέστορα και μαζί με τον μπαμπά του τον Νίκο, σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για όλη αυτή τη στήριξη. Σας ευχαριστούμε όλους εσάς, έναν έναν ξεχωριστά για την πολύτιμη βοήθεια σας.

Είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι με όλη αυτή την τεράστια κινητοποίηση για τον μικρό μας ταξιδευτή. Έχετε αγκαλιάσει το παιδί μας και προσπαθείτε να το βοηθήσετε με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας. Όλες οι ευχές σας μας έχουν γεμίσει αγάπη, ελπίδα και εμπιστοσύνη στον άνθρωπο.

Τα μηνύματα συμπαράστασης, μας είναι πολύτιμα και ζητάμε την κατανόησή σας που δεν μπορούμε κάποιες φορές να απαντήσουμε στον καθένα προσωπικά. Το χρηματικό ποσό σιγά σιγά ανεβαίνει και μας γεμίζει ελπίδα. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας για να πετύχουμε το στόχο μα πιστεύουμε πια πως μαζί σας θα τα καταφέρουμε.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. 

Συνεχίζουμε.

Κατερίνα, η μαμά του Νέστορα.»

 

pronews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook