«”Έφυγε” από τη ζωή ένας από τους μακροβιότερους παράγοντες στην ιστορία του Κισσαμικού» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κισσαμικός, η διοίκηση του οποίου εξέδωσε ψήφισμα για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μουντάκη.

Ο εκλιπών αφιέρωσε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του στην ομάδα, στην οποίο ήταν παράγοντας από το 1974 έως το 1998! Διετέλεσε Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας, ενώ ήταν και επίτιμος Πρόεδρος του Κισσαμικού.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Έφυγε” από τη ζωή ένας από τους μακροβιότερους παράγοντες στην ιστορία του Κισσαμικού, ο Κωνσταντίνος Μουντάκης. Αφιέρωσε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του στον Κισσαμικό από το 1974 έως και το 1998, όπου διετέλεσε Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου μας, του οποίου ήταν επίτιμος Πρόεδρος. Σημαντική ήταν η δράση του και στην τοπική κοινωνία της Κισσάμου και ευρύτερα των Χανίων.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Η ΠΑΕ Κισσαμικός στο άγγελμα της απώλειας του επί σειρά δεκαετιών παράγοντα και επίτιμου Προέδρου του Ποδοσφαιρικού Γυμναστικού Συλλόγου “Κισσαμικός”, Κωνσταντίνου Μουντάκη, αποφάσισε ομόφωνα όπως:

1.Εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του
2.Παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία
3.Καταθέσει στέφανο στη μνήμη του
4.Δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook