Η 25χρονη από το Λονδίνο αρνήθηκε νοσοκομειακή θεραπεία και κατάφερε εντυπωσιακά αποτελέσματα

Μία νεαρή μητέρα δύο παιδιών από το Λονδίνο πάλευε με την ανορεξία τα τελευταία 17 χρόνια. Όταν η Holly Griffiths έκλεισε τα 8 της χρόνια σταμάτησε να τρώει κανονικά και σχεδόν για δύο δεκαετίες πάλευε με το τέρας της φρικτής διατροφικής ασθένειας. Το καμπανάκι που της έσωσε τη ζωή χτύπησε πριν από περίπου ένα χρόνο όταν και η ζυγαριά έφτασε να γράφει 32 κιλά.

Η ίδια αρνήθηκε νοσοκομειακή θεραπεία καθώς κάθε φορά που προσπαθούσε να ακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα, έφτανε σε σημείο να χάνει και πάλι κιλά. Μέχρι που αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. «Εάν δεν επανέκαμπτα ο μόνος δρόμος ήταν ο θάνατος».

Και έτσι έβαλε στόχο να τρώει μία πίτσα κάθε δύο εβδομάδες. Και σιγά-σιγά ανέβαζε και τα κομμάτια πίτσα που έτρωγε ή τα λιπαρά που αυτή περιείχε. Μαζί με την βοήθεια ενός ειδικού θεραπευτή και αντικαταθλιπτικών χαπιών η Griffiths μπήκε σε μία ρότα ώστε να ολοκληρώσει την σωτηρία της αλλά και την μεταμόρφωσή της. Ανέβαζε από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να βλέπει και εκείνη αλλά και οι followers της την πορεία του προγράμματός της.

Η μεταμόρφωσή της ολοκληρώθηκε μετατρέποντας το σκελετωμένο κορμί της σε ένα υγιές και καλογυμνασμένο σώμα. Η προσπάθεια της συνοδεύτηκε από έντονη άσκηση μιας και μαζί με τα απαραίτητα κιλά έπρεπε να προσθέσει και μυϊκή μάζα. Η 25χρονη αυτή τη στιγμή κάνει μαθήματα ώστε να γίνει σύμβουλος για διατροφικές διαταραχές ενώ δηλώνει «μητέρα» και «part time yogi».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook