Βγήκαν ζωντανά μέσω Instagram στιγμές πριν συμβεί το θανατηφόρο τροχαίο

Δύο νεαρά κορίτσια, μία 16χρονη και μία 24χρονη, άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο στην πόλη Izyum της Ουκρανίας. Το ακόμη πιο τραγικό στην υπόθεση είναι πως τα δύο κορίτσια μετέδωσαν σε live streaming τον θάνατό τους, καθώς δευτερόλεπτα πριν το θανατηφόρο τροχαίο έκαναν ζωντανή μετάδοση μέσω Instagram.

Η 16χρονη βασίλισσα ομορφιάς Sofia Magerko και η φίλη της Dasha Medvedeva έκαναν live streaming ενώ έπιναν αλκοόλ και διασκέδαζαν με το αυτοκίνητο να είναι εν κινήσει.

Όπως μετέδωσε ο Independent, αναφωνούσαν «γεια σας αγόρια» στην κάμερα, γελούσαν και σχολίαζαν πόσο πολύ απολαμβάνουν τη ζωή. Τη στιγμή της σύγκρουσης που τους στέρησε τη ζωή, η οθόνη μαύρισε.

Η 16χρονη Sofia Magerko, που είχε κερδίσει τίτλο ομορφιάς στα καλλιστεία της πόλης της Izyum, πέθανε ακαριαία, ενώ η 24χρονη Dasha Medvedeva πέθανε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον Independent, στο σοκαριστικό βίντεο οι περαστικοί ακούγονταν να φωνάζουν: «υπάρχει μια νεκρή εκεί. Η άλλη είναι έξω από το αυτοκίνητο».

Μετά και το τελευταίο τραγικό δυστύχημα άνοιξε εκ νέου η συζήτηση για το live streaming software των social media και τη χρησιμότητά του.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook