Ανακοίνωση των διοργανωτών της εκδήλωσης “Είμαστε 1013” 

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους στο μουσικό εγχείρημα που οργανώνουμε. Στις 30 Ιουλίου θα δημιουργήσουμε μαζί ένα μοναδικό για την πόλη μας μουσικό γεγονός και θα βιώσουμε μια αξέχαστη εμπειρία χάρη στη διαχρονική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη.

Όπως είχαμε προαναγγείλει, αρχίζει η περίοδος της τελικής προετοιμασίας. Ήδη έχουν ανακοινωθεί τα τραγούδια που επιλέχθηκαν μετά και τις δικές σας προτάσεις και έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες ηχογραφήσεις. Έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε στις τελικές μας πρόβες.

Σας καλούμε στην πρώτη ανοικτή πρόβα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων στις 16:00-18:00.
Εκεί θα μπορέσετε επίσης να λάβετε πληροφορίες, να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας ή να δηλώσετε τη συμμετοχή σας (αν δεν το έχετε ήδη κάνει στην ιστοσελίδα www.eimaste1013.gr).

Στην πρόβα αυτή καλούνται όλοι όσοι έχουν ήδη δηλώσει την ατομική συμμετοχή τους αλλά και όσοι είναι μέλη μουσικού συνόλου. Καλούνται επίσης όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση αλλά δεν έχουν ακόμα συμπληρώσει τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα.

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 5 Ιουλίου στο Πνευματικό Κέντρο για να κάνουμε το πρώτο βήμα προς μία μοναδική μουσική εμπειρία.

Η οργανωτική επιτροπή

απαραίτητη σημείωση:  η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου κλιματίζεται

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

1. Άρνηση (στο περιγιάλι το κρυφό)
ποίηση: Γιώργος Σεφέρης
2. Βάρκα στο γιαλό
στίχοι: Μίκης Θεοδωράκης
3. Της ξενιτιάς (φεγγάρι μάγια μου ‘κανες)
στίχοι: Ερρίκος Θαλασσινός
4. Η μυρτιά
στίχοι: Νίκος Γκάτσος
5. Ο καημός
ποίηση: Δημήτρης Χριστοδούλου
6. Μαργαρίτα Μαργαρώ
στίχοι: Μίκης Θεοδωράκης
7. Όμορφη πόλη (θα γίνεις δικιά μου)
στίχοι: Γιάννης Θεοδωράκης
8. Της δικαιοσύνης
ποίηση: Οδυσσέας Ελύτης

Οι επόμενες πρόβες θα πραγματοποιηθούν:
Τετάρτη 12 Ιουλίου (16:00-18:00)
Τετάρτη 19 Ιουλίου (16:00-18:00)

Υπενθυμίζουμε ότι δεν προβλέπονται καρέκλες ή άλλες θέσεις κοινού στην εκδήλωση. Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει, θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή (ατομική ή ομαδική) και να τραγουδήσει μαζί μας. 
Η συμμετοχή όλων είναι απολύτως δωρεάν.
Η εκδήλωση «είμαστε 1013» εντάσσεται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης 2017, διοργανώνεται από το Σύλλογο Φίλων Μίκη Θεοδωράκη και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων.

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.eimaste1013.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook