Την Παρασκευή (07/07) καταφθάνει στα Χανιά η Εθνική Νέων Ανδρών, που θα συνεχίσει επί κρητικού εδάφους την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 (15-23 Ιουλίου).

Όπως σας έχει ενημερώσει ήδη το Flashnews το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει φιλικά παιχνίδια με Ιταλία και Ισπανία στα Χανιά και με Ισλανδία στο Ρέθυμνο.

Την μεθεπόμενη Παρασκευή (14/07) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Χανίων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η επίσημη ενημέρωση για την άφιξη της Εθνικής στην Κρήτη αναφέρει τα εξής:

Η προετοιμασία επί αθηναϊκού εδάφους ολοκληρώνεται σήμερα για την Εθνική μας ομάδα Νέων-Ανδρών, ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κρήτη από τις 15 έως τις 23 Ιουλίου.

Αύριο Παρασκευή, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με τους συνεργάτες του και τους διεθνείς, θα βρίσκονται στα Χανιά, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, η “γαλανόλευκη” θα δώσει τρία ακόμη φιλικά παιχνίδια, δυο στα Χανιά κι ένα στο Ρέθυμνο, με την είσοδο για τους φιλάθλους να είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου θα παίξει με την Ιταλία στις 21:00 στα Χανιά, την Τρίτη 11 Ιουλίου με την Ισλανδία στις 19:00 στο Ρέθυμνο και την Τετάρτη 12 Ιουλίου με την Ισπανία στις 21:00 στα Χανιά.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου και ώρα 11:00, έχει προγραμματιστεί στο Δημαρχείο Χανίων, η συνέντευξη τύπου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook