Τελευταία ενημέρωση 23:58

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις  στην περιοχή – Στο σημείο και το Τμήμα Ειδικών Αποστολών της ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης – Ο πατέρας κλείστηκε στο σπίτι με την σορό του γιού του

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές το βράδυ του Σαββάτου, όταν ενημερώθηκαν για ένα αιματηρό περιστατικό σε χωριό της Παλαιόχωρας του Δήμου Καντάνου – Σελίνου.

Ένας 85χρονος πατέρας φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε θανάσιμα τον 55χρονο γιο του, πατέρα δύο παιδιών, προκαλώντας μιαν ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος είχε δύο ημέρες να πάει στο σπίτι του πατέρα του. Απόψε πήγε απροειδοποίητα και ενώ χτυπούσε την πόρτα και δεν του άνοιγε, προσπάθησε να μπει απο ένα παράθυρο όταν δέχτηκε τον πυροβολισμό ,με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ως πιθανότερη εκδοχή θεωρείται το να νόμισε ο άτυχος πατέρας πως πρόκειται για κλέφτη.

Στο μεταξύ, μόλις είδε πως πρόκειται για τον γιό του, ο δύσμοιρος πατέρας ευρισκόμενος εκτός εαυτού, κλείστηκε στο σπίτι και δεν επέτρεπε σε διασώστες ΕΚΑΒ και αστυνομικούς να πλησιάσουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 85χρονος σε έξαλλη κατάσταση πυροβολούσε κατα οποιονδήποτε πλησίαζε στο σπίτι.

Έτσι κλήθηκε ομάδα διαπραγματευτών και το Τμήμα Ειδικών Αποστολών της ΕΛ.ΑΣ. ενώ στην Παλαιόχωρα μετέβη και η ηγεσία της αστυνομίας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook