Τι έδειξε η νεκροψία νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, στον άτυχο 58χρονο που σκοτώθηκε από τον πατέρα του

Μια και μόνο σφαίρα ήταν αρκετή για να πλήξει θανάσιμα τον 58χρονο Αντώνη Ροδολάκη ο οποίος σκοτώθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα στην Παλαιόχωρα σε μια ανείπωτη τραγωδία που έχει συγκλονίσει από χθες την Κρήτη.

Η νεκροψία νεκροτομή που διενήργησε σήμερα στη σορό του άτυχου 58χρονου, ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, έδειξε ότι το θύμα χτυπήθηκε μοιραία από απόσταση 2,5 – 3 μέτρων με τον θάνατό του να είναι σχεδόν ακαριαίος. 

Όπως είπε στο Flashnews.gr ο ιατροδικαστής:

“Ο θάνατος επήλθε άμεσα γιατί επλήγησαν αγγεία του θώρακα και της κοιλιάς και τα σπλάχνα, από μια απόσταση των 2,5 – 3 μέτρων και από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο. Δέχτηκε μια σφαίρα που ήταν αρκετή για να προκαλέσει τον θανατηφόρο αυτό τραυματισμό.”

Θυμίζουμε ότι ο 58χρονος αναγκάστηκε να μπει στο πατρικό του από το παράθυρο του σπιτιού καθώς ανησύχησε επειδή ο πατέρας του δεν άνοιγε την πόρτα. Όταν ο 85χρονος πατέρας του είδε τον 58χρονο να μπαίνει από το παράθυρο δεν πρόλαβε να διακρίνει ότι ήταν ο γιος του και νομίζοντας ότι είναι κλέφτης τον πυροβόλησε.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook