Περιπέτεια για έναν 35χρονο  το απόγευμα της Κυριακής – Τι λέει ο Διοικητής του Νοσοκομείου 

Μια ξαφνική αδιαθεσία που ένοιωσε ένας 35χρονος Ρεθεμνιώτης, του «χάλασε» τη  βόλτα με τουριστικό σκάφος, το απόγευμα της Κυριακής, στο λιμάνι του Ρεθύμνου.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε με το σκάφος στην προβλήτα και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Όπως είπε στο Flashnews.gr ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργος Φραγκιαδάκης, ο 35χρονος είχε ένα ελαφρύ λιποθυμικό επεισόδιο και μετά τις πρώτες βοήθειες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, μετά από δύο ώρες, έφυγε από το Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ. 

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι από διάφορα site παρουσιάστηκε το θέμα ως ανακοπή ενός 27χρονου, ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν διασωληνωμένος και σε κωματώδη κατάσταση, αφού πρώτα μεταφέρθηκε με σκάφος του λιμενικού στο Ρέθυμνο.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθόλου, αφού τελικά επρόκειτο για απλό λιποθυμικό επεισόδιο με τον 35χρονο να είναι καλά στην υγεία του κάτι που ήταν γνωστό από χθες το βράδυ που ρωτήσαμε σαν flashnews.gr τις αρχές και φυσικά ουδέποτε παρελήφθη ο άνθρωπος από σκάφος του λιμενικού στο Ρέθυμνο αφού απλούστατα δεν έχει το λιμενικό στο Ρέθυμνο σκάφος…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook