Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης είναι συγκλονιστικές

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από την δράση 55χρονου επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, συνελήφθη στην Κέρκυρα ενώ έκανε «διακοπές» με 14χρονη, την ώρα που προσπαθούσε του να ασελγήσει σε βάρος της, και μάλιστα με την άδεια της μητέρας της!

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης είναι συγκλονιστικές. Αν και τα στοιχεία του 55χρονου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά από την Αστυνομία, η κοινωνία του Βόλου έχει βουίξει, λέγοντας πως πρόκειται για πασίγνωστο επιχειρηματία που διατηρεί σούπερ μάρκετ, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Όλα δείχνουν, πως προκειμένου να εκπληρώσει τις αρρωστημένες του ορέξεις, είχε πει ψέματα στη σύζυγό του πως θα πάει στην Κέρκυρα για επαγγελματικούς λόγους. Ωστόσο η αλήθεια ήταν άλλη, καθώς στην πραγματικότητα είχε κλείσει ολιγοήμερες διακοπές με την 14χρονη στο νησί.

Ακόμα πιο τραγικό στην όλη υπόθεση, είναι πως όλα αυτά γίνονταν με τη συγκατάθεση και τη συνέργεια της άνεργης μητέρας της 14χρονης, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Γνωρίζοντας το αυτό, ο επιχειρηματίας την δελέαζε με χρήματα και τρόφιμα, προκειμένου να αποσπά την συγκατάθεσή της.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως στο παρελθόν ο 55χρονος διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις και με την 18χρονη, σήμερα, αδελφή της 14χρονης.

Πώς σώθηκε η 14χρονη 

Το νεαρό κορίτσι σώθηκε από τα χέρια του 55χρονου, εξαιτίας της παρατηρητικότητας των υπαλλήλων του ξενοδοχείου. Το παράξενο ζευγάρι τούς είχε τραβήξει την προσοχή και διακριτικά παρακολοθούσαν τις κινήσεις τους. Μάλιστα, ήταν δύο καμαριέρες που έσωσαν την 14χρονη από το βιασμό, καθώς την άκουσαν να φωνάζει «άφησέ με ήσυχη, θέλω να φύγω» και αμέσως ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας από το Βόλο οδηγήθηκε στον ανακριτή και ισχυρίστηκε ότι δεν προχώρησε στην σεξουαλική πράξη με την ανήλικη.

 

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook