Ο Κισσαμικός μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον Γιώργο Πετράκη προχώρησε στη γνωστοποίηση των συνεργατών του νεαρού προπονητή.

Άμεσος συνεργάτης του Πετράκη θα είναι ο Γιάννης Τάτσης, γυμναστής ο πρώην “ΑΟΧίτης” Λάζαρος Βαρδάκης και προπονητής τερματοφυλάκων συνεχίζει ο Απόστολος Λεκίδης.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού αναφέρει τα εξής:

Στελεχώθηκε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Οι συνεργάτες του νέου προπονητή του Κισσαμικού Γιώργου Πετράκη είναι οι εξής:

-Γιάννης Τάτσης (άμεσος συνεργάτης): Γεννημένος στις 25 Αυγούστου 1972 έχει σημαντική διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο με 429 συμμετοχές σε επίσημες επαγγελματικές διοργανώσεις (30 γκολ). Αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές θητείες στον ΠΑΣ Γιάννινα (Α’, Β’ και Γ’ Εθνική) και έπαιξε ακόμα σε Απόλλωνα (Α’ Εθνική και Κύπελλο ΟΥΕΦΑ), Πανηλειακό (Α’ Εθνική), Ακράτητο (Α’ Εθνική), Καλλιθέα (Α’ Εθνική), Καβάλα (Β’ και Γ’ Εθνική) και Πυργετό (Δ’ Εθνική), ομάδα στην οποία ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του πορεία. Το 2011 ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την προπονητική αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα (στον οποίο διετέλεσε και τιμ μάνατζερ), για να ακολουθήσει η Κ20. Το 2015… κατηφόρισε πρώτη φορά στην Κρήτη για λογαριασμό του ΑΟ Τυμπακίου στην Α1 Κατηγορία του Ηρακλείου. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο την ξεκίνησε ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Εργοτέλη (βοηθός προπονητή) και την ολοκλήρωσε ως προπονητής στους Νέους Εργοτέλη (Α2 Κατηγορία Ηρακλείου).

-Λάζαρος Βαρδάκης (γυμναστής – υπεύθυνος φυσικής κατάστασης): Γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1983, είναι καθηγητής Φυσικής αγωγής και κάτοχος διπλώματος UEFA A. Εργάστηκε σε ερασιτεχνικά σωματεία της Θεσσαλονίκης και σε ακαδημίες ποδοσφαίρου και η πρώτη του “εμφάνιση” στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της Ελλάδας έγινε τη σεζόν 2012-2013 όπου και εργάστηκε για λίγους μήνες στη Βέροια ως γυμναστής. Τη σεζόν 2013-2014 ήταν γυμναστής – υπεύθυνος φυσικής κατάστασης, αλλά και υπεύθυνος για τη βιντεοανάλυση αντιπάλων στον Παναιτωλικό. Την επόμενη χρονιά ανέλαβε γυμναστής στον ΑΟ Χανιά, όπου εργάστηκε σε δύο διαφορετικές περιόδους στην ομάδα. Ακολούθησαν οι συνεργασίες του με Λάρισα, Λαμία και Ολυμπιακό Βόλου. Τον Φεβρουάριο του 2016 ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Αγροτικό Αστέρα, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

-Απόστολος Λεκίδης (προπονητής τερματοφυλάκων): Συνεχίζει στον Κισσαμικό για δεύτερη σεζόν, αφού ήταν στην ίδια θέση και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Γεννήθηκε την 1η Μαρτίου 1968 και έχει σημαντική πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως τερματοφύλακας σε Άρη (Α’ Εθνική), Ηρακλή (Α’ Εθνική), Πανελευσινιακό (Β’ Εθνική),  Παναιτωλικό (Β’ Εθνική), ΗΛΤΕΞ Λύκους (Β’ Εθνική), Καλλιθέα (Β’ Εθνική), Ναυπακτιακό (Γ’ Εθνική), Καλαμάτα (Β’ Εθνική), Α.Ε. Χανίων (Γ’ Εθνική), Λάρισα (Γ’ Εθνική), Ιωνία Χανίων (Γ’ Εθνική). Tα τελευταία χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας έπαιξε σε ΟΦ Ιεράπετρας (Δ’ Εθνική), Αστέρα Χαλέπας (Δ’ Εθνική), Σπάθα (Δ’ Εθνική) και Ιδομενέα Γαλατά (Α’ Κατηγορία Χανίων). Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί σε Α.Ο. Χανιά (Football League 2 και Football League), Επισκοπή (Football League) και Λαμία (Football League), ενώ ήταν και μέλος του τεχνικού τιμ του Πανακρωτηριακού στη Δ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook