Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη ορειβατική εξόρμηση για να πραγματοποιήσει πεζοπορία στα νότια του νομού Χανίων, στην διαδρομή Προδρόμι – φαράγγι Λισσού – Σούγια, στην επαρχία Σελίνου, την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017. 

Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από το μικρό ορεινό χωριό Προδρόμι, από όπου έχει πολύ όμορφη και ανεμπόδιστη θέα προς το Λιβυκό πέλαγος και η πεζοπορία θα είναι βατή, στην αρχή σε χωματόδρομο, μετά σε καλογραμμένο μονοπάτι και στη συνέχεια στην κοίτη του ρέματος, που διασχίζει το φαράγγι της Λισσού. Το φαράγγι της Λισσού είναι τμήμα του παραλιακού ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4 και από αυτό οι συμμετέχοντες θα καταλήξουν στην παραλία της Σούγιας, όπου θα παραμείνουν το απόγευμα για μπάνιο και ξεκούραση. 

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 07:30 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 14/07. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Μάριος Παπαδάκης.