Ολοκληρώθηκε η απολογία του 85χρονου απο την Παλαιόχωρα – Η απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή

Δεν κράτησε πολύ ώρα η απολογία στnν Ανακρίτρια Χανίων, του 85χρονου πατέρα απο την Παλαιόχωρα ο οποίος κατηγορείται πως πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του καθώς νόμιζε πως επρόκειτο για διαρρήκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ουσιαστικά δεν επρόκειτο για “απολογία” αλλά για ένα παραλήρημα απο πλευράς του ηλικιωμένου, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις της Ανακρίτριας.

Μετά απο αυτό και με βάση το πόρισμα απο την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, αποφασίστηκε, να ανασταλλεί η ποινική διαδικασία και  να τεθεί υπο ψυχιατρική παρακολούθηση στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων.

Άλλωστε την Δευτέρα που οδηγήθηκε υποβασταζόμενος στην Εισαγγελία και ευρισκόμενος σε ψυχολογική σύγχυση, πήρε προθεσμία για την απολογία του, ενώ Εισαγγελέας και Ανακριτής ζήτησαν και την διεξαγωγή ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Υπενθυμίζεται πως η οικογενειακή τραγωδία, συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στον οικισμό Άγιοι Θεόδωροι, κοντά στην Παλαιόχωρα Σελίνου, όταν ο 58χρονος Αντώνης Ροδαλάκης χτυπούσε την πόρτα στο σπίτι του πατέρα του, αλλά εκείνος δεν τον άκουγε. 

Ο 58χρονος ανησύχησε μήπως είχε συμβεί κάτι στον πατέρα του και επιχείρησε να μπει από το παράθυρο, όμως ο 85χρονος νομίζωντας πως ήταν κλέφτης, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook